Transportplanerare till kund i Habo

Transportplanerare till kund i Habo

Har du tidigare erfarenheter av att jobba som transportledare eller har en bakgrund från terminalarbete? Är du serviceminded och gillar att skapa och vårda bra kundrelationer?

Då ska du söka denna tjänsten!

Om tjänsten

Som transportledare kommer du jobba med allt från sälj till leverans av produkt. Du kommer ha ett stort ansvar när det gäller transportarbetet för att säkerhetsställa så gods hamnar där det ska. Man kommer ha daglig kontakt med åkare, underleverantörer och kunder.

Om dig

Du arbetar mycket operativt i nära samarbete med produktionen men framförallt med transportplanering, ordermottagning & övrig kundkontakt. Daglig kontakt med produktion gällande samordning ingår i tjänsten. Du har också regelbunden kontakt med säljare, customer support och ekonomi i olika frågor. Du är en kreativ och energisk person som agerar på problem som uppstår utan att vänta. Kundfokus och leveranskvalitet är några av våra kärnvärden och självklart också dina.

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning. Annan utbildning inom transport och logistik är självklart meriterande. Erfarenhet av transportadministration är ett krav. Om du dessutom har erfarenhet av kundsupport är det ett plus. Erfarenhet av att jobba i affärssystem, Infor smart Office M3 & SAP är meriterande. Du är en positiv och målinriktad person med god förmåga att prioritera och ibland tänka om för att lösa uppgifter.
Du är handlingskraftig och trivs bäst i det operativa arbetet. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hilda Ivarsson-Hamberg via Adecco 010 - 173 73 00 .

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Transportledare, Jönköping, Habo
Mer info
Område Habo
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.