Rackare till kund i Habo

Rackare till kund i Habo

Just nu söker vi rackare till företag i Habo som jobbar med anodisering!

Om tjänsten
Vi söker för kunds räkning rackare till ett företag i Habo som håller på med anodisering. Anodisering handlar om att ytbehandla aluminium. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av uppspänning av aluminiumdetaljer på ytbehandlingsfixturer. Du kommer även få packa material och även räkning ingår i arbetsuppgifterna.

Om dig

Vi söker dig som tidigare exempelvis har jobbat med montering eller är van vid pyssel-uppgifter då du hanterar små detaljer som kräver att man är fingerfärdig.

Vi ser att du är flexibel, glad och positiv med en inställning att vilja lära och har möjlighet att jobba tre-skift, både dag, kväll och natt.

Krav är svenska i tal och skrift.

Inget krav på utbildning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om/ Att arbeta som konsult på Adecco

Tjänsten som rackare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget en inhyrning men för rätt person finns goda chanser att bli övertagen av företaget på sikt.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Elofsgård via 036-351039

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Habo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.