Operativ inköpare till stor kund i Habo

Operativ inköpare till stor kund i Habo

Just nu söker vi en operativ inköpare till stor kund i Habo kommun. Har du tidigare erfarenhet av operativt inköp och vill arbeta i en spännande organisation?, då kan detta vara jobbet för dig.

Om tjänsten

Rollen som inköpare innefattar huvudsakligen löpande operativt inköp. Du kommer ha både intern och extern kontakt med leverantörer, säljare, designers och medarbetare inom logistik och inköp.

Löpande inköp mot leverantörer
Hantering av inköpsfakturor
Leveransbevakning och reklamationshantering
Korrigering och säkerställande av inköpsprise
Du kommer att ingå i ett team och rapporterar till Operations Manager.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av inköp och logistik. Vi vill att du har grundläggande kunskaper i excel och har lätt för att lära dig affärssystem. Kunskaper i Jeeves är en stor merit. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person ser vi att du har lätt för att kommunicera, är metodisk och inte inte är rädd för förändringar. Du ska trivas med frihet under ansvar och i ett högt tempo. Teamet präglas av prestigelöshet och högt i tak vilket vi även ser att du gör.

Att arbeta som konsult på Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco under 6 månader men för rätt person finns möjlighet till tillsvidareanställning av företaget efter 6 månader. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som operativ inköpareär ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och löpande under 6 månader. Efter 6 månader finns möjlighet att få en tillsvidareanställning direkt av företaget.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Emma Elofsgård via 036 - 351039.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta AdeccosKandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Habo
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.