Operatörer/montörer sökes till Habo

Operatörer/montörer sökes till Habo

Är du en person som gillar att ha ansvar och se till så att produktionen går runt? Se hit!

Om tjänsten
Som operatör till Ahlins i Habo har du ett övergripande ansvar för att processerna fungerar fullt ut. Som operatör kommer ditt huvudsakliga fokusområde vara att processernas prestanda löper på med minimalt driftstopp. Utöver detta ansvarar du för avvikelsehantering i processer, utför provtagningar samt utvecklar processer och rutiner. Du är ansvarig för att identifiera och kommunicera problem, tillbud risker alternativt hinder till närmsta chef.

I din roll som operatör till Ahlins kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Avvikelsehantering
  • Ansvara för ett väl fungerande flöde
  • Förbättringsprocesser
Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat med processer och flöde. Du kanske tidigare har varit operatör och är van vid ett självständigt arbete. Som person trivs du i ett självständigt arbete där du får stort ansvar och har lätt för att identifiera problem. Du är den personen som tar tag i problemet och är nyfiken på hur problemet har uppstått.

Viktigt för tjänsten:
  • Svenska i tal och skrift
  • Att vara redo att arbeta fysiskt
  • Körkort och tillgång till bil
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Ahlins
Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta William Maklin via william.maklin@adecco.se

Har du frågor kring registreringen var god kontakta kandidat supporten via kandidatsupport@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Habo
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.