Hoppa till innehåll
Witron logotyp

Tekniker till Sveriges modernaste maskineri!

Ansök nu
Hos WIOSS, Witron On Site Services, får du vara med och bygga upp framtidens logistikcenter i en härlig blandning av mekanik och automatation! Här har du möjlighet att kliva in i en teknisk miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Witron söker nu fler underhållstekniker som vill vara med och bidra till framfarten - Urvalet sker löpande så sök redan idag!

Du erbjuds
 • En långsiktig tjänst med goda utvecklingsmöjligheter!
 • En gedigen introduktion för att ge dig alla verktyg för att lyckas i rollen.
 • En viktig roll i verksamheten där du får arbeta praktiskt.
Arbetsuppgifter
Som tekniker hos Witron kommer du ingå i ett sammansvetsat team som består av mekaniker, eltekniker och mekatronikingenjörer som tillsammans underhåller, driftar och utvecklar Witrons högteknologiska system. I rollen som tekniker kommer du att tillhöra Witrons site i Bålsta och arbeta i den nästan 700 meter långa byggnaden. Du kommer att arbeta skift, vilket innebär både förmiddag, eftermiddag, natt och helgpass. Det här är en chans att få jobba med den absolut senaste tekniken av mekanik och automation inom logistikcenter! Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Reparera maskinerna både i form av el- och mekaniska fel.
 • Utföra löpande underhåll.
 • Arbeta på 26-meters höjd i kranar samt frysrum.
 • Krypa i milslånga transportband.
 • Felsöka och utveckla underhållsmetoder samt genomföra dokumentation av arbetet.
Vi söker dig som:
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet eller utbildning inom el, automation eller industriteknik/tillverkning.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Har stort tekniskt intresse och trivs att arbeta i team.
 • B-körkort
Vi värderar dina personliga egenskaper högt och för att trivas i rollern som tekniker ser vi att du är nyfiken på att lära dig nya tekniker och räds inte av teknisk problemlösning. Vi tror även att du är mycket tekniskt intresserad och engagerad i ditt arbete, du trivs med att arbeta i team och delar gärna med dig av din kunskap för teamets utveckling! Du kommer att vara fysiskt aktiv i ditt dagliga arbete som kräver att du till viss del har god fysik!

Information om tjänsten

Witron är i grunden ett familjeägt bolag med rötter i Tyskland. De tillhandahåller system och automatiserade lagerverksamheter med serviceavtal och i detta fall för Axfood. Här har du möjlighet att kliva in i ett bolag som satsar på individen och den personliga utvecklingen med goda värderingar och tillväxtplaner!

Professionals Nord söker i samarbete med Witron teknikers. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Witron.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Witrons önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

START: Omgående, enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Bålsta
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: furugren.filippa@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Filippa Furugren
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

In the past, we successfully built storage systems and automated warehouse processes. We are still doing this today, but something has changed. Therefore, our knowledge about the technology and the processes helps us even more today. Because we develop end-to-end solutions across the entire supply chain for our customers around the globe. The logistics center has meanwhile become the hub of our customer´s business. Our experienced employees have the process and machine understanding, and the technical competence in mechanics, PLC, and IT.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare