Utlastningspersonal till gipsproduktion i Bålsta

Utlastningspersonal till gipsproduktion i Bålsta

Nu söker vi utlastningspersonal till en gipsproduktion i Bålsta. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten
Nu söker vi på Tranpenad utlastningspersonal till vår kund i Bålsta norr om Stockholm, verksamma inom gipstillverkning. Som utlastningspersonal består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av utlastning med hjälp av motvikstruck. Arbetet utförs i nära samarbete med samtliga medlemmar i skiftet och kommunikationen sker till stor del via telefon i headset.

Arbetsuppgifter
  • Utlastning av gipsskivor till chaufförer
  • Truckkörning
  • Kvalitetskontroll med säkerhet och anläggningsutnyttjande som högsta prio
Om dig som söker
Vi söker dig som är minst 18 år och har gymnasieutbildning med godkända betyg, gärna med teknisk och/eller praktisk inriktning. Utöver detta ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete i industrimiljö, truckkort samt datorvana. För att lyckas i rollen är det också ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket.

Som person är du kvalitetsmedveten, nyfiken, drivande och ansvarstagande, med en god förmåga att kommunicera och samarbeta. Då arbetstiderna är väldigt varierande så behöver du ha körkort och bil, alternativt bo i närområdet.

Krav
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
  • Gymnasieutbildning med godkända betyg
  • Körkort B och tillgång till bil
Meriterande
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av arbete i industrimiljö
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, Actic, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor

Arbetstider: Måndag-Fredag kl. 06:54-15:42

Lön: Enligt kollektivavtal

Om Tranpenad

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan


Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Mer info
Område Håbo
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 maj 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.