Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

Lagerutredare sökes till lager i Bålsta

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nuOm tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är ett arbeta i de olika systemen, kontrollera och utreda logistikprocesser samt utreda olika incidenter som skett på lagret. Är du en person som har arbetat med liknande arbetsuppgifter eller tror du att du är rätt person för jobbet, ansök då till oss!

Arbetsuppgifter
  • Kontrollera lagersaldo
  • Utreda logistikprocesser
  • Arbeta i olika wms-system
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som noggrannhet, lyhördhet samt samarbetsviljan. Erhåller du dessa egenskaper?

Krav
  • Truckkort A1-4 samt B1-4
  • Systemvana
Meriterande
  • Arbetat i liknande roll
  • Studerat logistik/supply chain eller liknande.
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, Actic, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor

Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning
: Heltid
Lön
: Enligt GFL
Start
: Omgående

Om Tranpenad Group
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Tranpenad logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 500 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Borås, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.