Ledande montör Mälardalen

Ledande montör Mälardalen

Vi på ELAK har under de senaste åren varit under stark tillväxt och ökat omsättningen med ca 40%. Nu expanderar vi mot Mälardalen med utgångspunkt från ett större projekt åt Upplands-Brohus, men det är bara början! Nu behöver vi alltså förstärka med medarbetare som finns på orter som t.ex. Bro, Bålsta, Enköping, Knivsta eller Märsta med omnejd.

Arbetsuppgifter
Hos oss får du vara med och påverka ELAK AB's fortsatta tillväxtresa. Som ledande montör är du med och leder arbetslag och ansvarar för installationsarbeten hos våra kunder. Alltifrån bostäder, kontor, skolor till hyresgästanpassningar.

Tjänsten innefattar bland annat:
 • Leda och fördela arbetet i arbetslaget och se till att det dagliga arbetet slutförs
 • Kontrollera att installationskvalitén upprätthålls
 • Ha kontinuerlig kontakt med beställare, konsulter och leverantörer
 • Inköp samt leda planering av projektet i samråd med projektledare
 • Vara delaktig i etableringsgenomgång med projektledare samt kalkyl för riskinventering
Till en början kommer du vara delaktig i projektet åt Upplands-Brohus som innefattar ROT-renovering av ca 260 lägenheter och beräknas pågå minst 3 år.

Dina personliga egenskaper
Som person är du ansvarfull, noggrann och pålitlig. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbete och du är van att arbeta både i arbetslag och självständigt. Det är viktigt att du är engagerad i ditt arbete och alltid har som mål leverera hög installationskvalitet i dina arbeten. Därtill bör du vara social, serviceminded och flexibel.

Vårt erbjudande
Med närhet till kunder och ägare kan vi erbjuda ett bolag där alla är med och påverkar företaget. Tillsammans bygger vi för framtiden och skapar en trivsam miljö för våra medarbetare. Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig.

Vi kan erbjuda våra anställda utmärkta karriärmöjligheter och möjlighet att arbeta med många spännande projekt. Hos oss kan du förvänta dig en engagerad ledning, kompetenta kollegor och en god sammanhållning. Vi ser fram emot att få välkomna vår nya kollega!

Vill du veta mer om ELAK AB, besök vår hemsida www.elakab.se

Annat viktigt att veta
Tjänsten är tillsvidare på heltid. Du kommer att vara stationerad i Uppsala men vi ser gärna att du är bosatt i Enköping, Bålsta, Bro, Knivsta eller Märsta med omnejd.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Lön/förmåner - Fast lön och företagsbil vid egna projekt. Vi tillämpar även ackord om intresse finns.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till:
Hakan Dogan VD
Mobil: 018-265 00 01
Epost: hakan.dogan@elakab.se

Krav
 • Minst två-tre års erfarenhet inom elinstallation
 • Minst två-tre års erfarenhet av att leda projekt och arbetslag som ledande montör
 • Utbildning som elektriker på gymnasienivå eller annan motsvarande utbildning
 • ECY-certifikat för fullgjord lärlingstid
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • God datorvana
Mer info
Område Håbo
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ELAK AB startades 2010 av två engagerade och duktiga elektriker - namnet kommer från "EL Anders Krister". Man hade kommit till ett vägskäl där idén med ett eget företag föddes. Där skulle man värdera engagerade, ansvarsfulla medarbetare och kunskap som man tillsammans skapar. Tillsammans kom man fram till att starta det som är idag ELAK AB.

Idag har bolaget utvecklats till en större aktör och har ramavtal med bland annat Uppsala Kommun, Uppsala kommun Skolfastigheter samt Akademiska hus. Bolaget omsatte 2022 över 100 miljoner och har idag drygt 70 anställda.

ELAK AB arbetar i Uppland med omnejd.