Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en intressant tillväxtresa?

Hedin Wheel Tech står i frontlinjen för storskalig däckhotellshantering och är redan etablerat i Stockholm och Göteborg. Vår expertis sträcker sig inte bara till att erbjuda en komplett däckhotellslösning för våra interna och externa kunder, utan vi tar nu ett stort kliv framåt genom att introducera en helt ny dimension inom vår verksamhet - fälgrenovering.

Med sin spetskompetens och teknologiska innovationer, positionerar sig Hedin Wheel Tech som en ledande aktör inom hjulteknik och renovering i Sverige och Norden.

Vi är övertygade om att det vi planerar att åstadkomma kommer att sätta en helt ny standard i Sverige och vi vill att du ska vara en del av den här spännande resan!

Vi letar efter passionerade och engagerade personer som vill vara med och utveckla framtidens fälgrenovering inom Hedin Mobility Group - är du redo för utmaningen?

Hur ser rollen ut?
Vi letar efter en driven och pålitlig Lagerarbetare som kommer bli en värdefull del av vårt team. Som Lagerarbetare kommer du att spela en central roll i att säkerställa effektiviteten och noggrannheten i vår lagerhantering. Vi söker efter dig som är samarbetsvillig, strukturerad och anpassningsbar för att möta våra krav på en dynamisk och föränderlig arbetsmiljö.
  • Mottagning och registrering av varor
  • Plocka, packa och ställa in varor enligt företagets riktlinjer
  • Inventering och lagerhållning
  • Hantering av returvaror
  • Ansvara för att lagerutrymmet är organiserat och rent
  • Följa lagerhanteringssystem för att säkerställa korrekt hantering och spårning av varor
Nyckelkompetenser/förmågor
  • Erfarenhet av arbete i lagermiljö
  • Kunskap i användning av lagerhanteringssystem
  • Erfarenhet av orderhantering
Vem är du?

Vår nya kollega ska vara samarbetsskicklig och ha en utmärkt förmåga att arbeta effektivt tillsammans med andra i sitt team för att nå gemensamma mål. Du är organiserad och noggrann med detaljer. Som person är du positiv, flexibel och kan hantera förändringar i arbetsmiljön och uppgifter med lätthet.

Vi lägger stor vikt på din personlighet och din positiva inställning i den här rekryteringen!

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinmobilitygroup.com
Hedin Mobility Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group's story began in 1985, when father and son Ingemar and Anders Hedin acquired a Mercedes-Benz and Nissan dealership in Borås, Western Sweden. Today, almost 40 years later, we have grown into one of Europe's top mobility providers with operations in 14 countries and over 13,000 employees.

We offer a wide range of businesses, products, and services, from vehicle import and distribution to smart vehicle ownership or rental solutions. Our ambition is to continue growing and strengthen our position by creating sustainable value for our employees, partners, and the communities in which we operate.