Hoppa till innehåll
Hedin Mobility Group logotyp

Lackerare fälgar

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en intressant tillväxtresa?

Hedin Wheel Tech står i frontlinjen för storskalig däckhotellshantering och är redan etablerat i Stockholm och Göteborg. Vår expertis sträcker sig inte bara till att erbjuda en komplett däckhotellslösning för våra interna och externa kunder, utan vi tar nu ett stort kliv framåt genom att introducera en helt ny dimension inom vår verksamhet - fälgrenovering.

Med sin spetskompetens och teknologiska innovationer, positionerar sig Hedin Wheel Tech som en ledande aktör inom hjulteknik och renovering i Sverige och Norden.

Vi är övertygade om att det vi planerar att åstadkomma kommer att sätta en helt ny standard i Sverige och vi vill att du ska vara en del av den här spännande resan!

Vi letar efter passionerade och engagerade personer som vill vara med och utveckla framtidens fälgrenovering inom Hedin Mobility Group - är du redo för utmaningen?

Hur ser rollen ut?
Vi söker en erfaren Lackerare som trivs med utmaningar och vill bli en värdefull del av vårt team.

Vi är ett framåtriktat bolag med en modern maskinpark som präglas av en positiv arbetsmiljö, där du kommer spela en avgörande roll i att säkerställa att våra lackeringsarbeten är av högsta kvalitet.

Du kommer:
  • Utföra lackeringsarbeten på olika typer av ytor enligt specificerade krav och standarder
  • Utföra kvalitetskontroller och säkerställa att slutresultatet uppfyller höga krav
  • Samarbeta med andra kollegor för att försäkra effektivitet och noggrannhet
  • Kontinuerligt fokus på kvalitetsförbättringar och precision i utförandet
  • Ge exceptionell uppmärksamhet åt detaljer, speciellt slutresultatet för att säkerställa kundnöjdhet
Nyckelkompetenser/förmågor:
  • Erfarenhet av lackeringsarbeten, särskilt inom industriell eller fordonslackering
  • Kunskaper i ytförberedelse och efterbehandlingstekniker
  • Grundläggande kunskaper i svetsning och andra metallbearbetningstekniker
Vem är du?

Vi söker dig som anser att gruppdynamik är viktigt, du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Du är organiserad och har förmågan att upprätthålla ordning och struktur i arbetsprocesser för att säkerställa effektivitet och noggrannhet.

Du har öga för detaljer med en passion för att skapa perfekta ytor!

Låter detta intressant? Vi erbjuder en fantastisk möjlighet för dig att utvecklas och växa i din karriär!

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinmobilitygroup.com
Hedin Mobility Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group's story began in 1985, when father and son Ingemar and Anders Hedin acquired a Mercedes-Benz and Nissan dealership in Borås, Western Sweden. Today, almost 40 years later, we have grown into one of Europe's top mobility providers with operations in 14 countries and over 13,000 employees.

We offer a wide range of businesses, products, and services, from vehicle import and distribution to smart vehicle ownership or rental solutions. Our ambition is to continue growing and strengthen our position by creating sustainable value for our employees, partners, and the communities in which we operate.