Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Upplands flygflottilj, F16 Strilbataljon söker Lokalvårdare

Vi söker dig som vill arbeta som lokalvårdare i Upplands flygflottiljs anläggning i Bålsta.

Om enheten

* Stabskompaniet bedriver drift och förvaltning av en försvarsmakts anläggning i Bålstaregionen. Kompaniet leds av platschefen för anläggningen och består av en vaktmästerigrupp, en säkerhetsgrupp med stödfunktioner samt kök och lokalvård.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lokalvårdare arbetar du i ett team om 4-5 personer, ansvarar för att lokaler är rena enligt fastställd standard och bidrar till hela anläggningens goda arbetsmiljö. I arbetsuppgifterna ingår alla förekommande uppgifter inom lokalvård som du yrkesstolt utför på ett ansvarfullt och noggrant vis. Förutom daglig drift kommer du att planera, samordna och utföra beställningar från kunder, inventera och beställa lokalvårdsmateriel från leverantör. Ditt arbete innebär stort kundfokus och ständig kundkontakt. Varierande arbetstider samt helgarbete och deltagande vid övningar förekommer.

Krav
Kvalifikationer
  • Gymnasial utbildning eller annan likvärdig utbildning.
  • Yrkesbevis lokalvårdare (SRY/PRYL).
  • Datorvana alt. kunskaper i PC/Windows/Office-miljö.
  • B-körkort.
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har hög social kompetens och tycker om att arbeta med människor. Du har god samarbetsförmåga, hög stresstålighet och god förmåga till självständigt arbete. Du tar egna initiativ inom ramen för ditt arbete, har ett utvecklande miljötänk, är driftig och flexibel.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande
  • Flerårig erfarenhet av liknande arbete.
  • Maskinstädning.
  • Golvvårdskompetens.
För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning om 6 månader tillämpas. Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning genomförs och kräver Svenskt medborgarskap.

Sysselsättningsgrad: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Bålsta

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Upplysningar om tjänsten lämnas av

Stf kompanichef/Sektionschef Ulrika Seflin
Tel: 018-28 07 02 eller tel: 070 233 77 14.

Upplysning om rekryteringen lämnas av

HR-generalist, Therese Karlsson. Mejl: F16-A1-adm@mil.se

Fackliga företrädare:

OFR/O Ärna Peter Oscarson, tfn 018-19 63 68.

OFR/S Håkan Wedin, tfn 070-351 96 40.

SACO Mikko Aarnio, tfn 070-849 55 06.

SEKO, nås via växeln 018-19 60 00.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2023-03-31. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Upplands flygflottilj, F 16, har sitt huvudsäte vid Uppsala garnison. Förbandet är en del av det svenska Flygvapnet och ansvarar för driften och bevakningen av Uppsala flygplats samt utbildning av värnpliktiga inom flera olika befattningar i Flygvapnet. Förbandet leder även 161:a Stridslednings- och luftbevakningsbataljonen som stridsleder stridsflygplan i luften samt sköter den ständiga bevakningen av det svenska luftrummet. Förbandet verkar från flera olika platser i landet och utgör en viktig del i den tillväxtperiod som Flygvapnet står inför.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (2 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare