Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Maskinoperatör sökes till innovativt företag i Bålsta!

Om företaget
Lucks by Robo är ett ungt och växande företag som tillverkar köks- och inredningslösningar med en personlig design. Oavsett om du är ute efter en ny garderobsdörr, bänkskiva eller ett helt nytt kök så förser Lucks By Robo sina kunder med unika och högkvalitativa lösningar!

Det hela började 2016 när två vänner tröttnade på likgiltiga designer och långsamma leveranser, varför inte bara göra det bättre själv!? Idag förser Lucks By Robo kunder över hela Sverige med unika heminredningslösningar. Företaget består av 25 personer varav all produktion sker i den egna familjära fabriken som är belägen i Bålsta, norr om Stockholm. Nu befinner sig Lucks by Robo i en tillväxtresa som innebär att fler medarbetare behövs till produktionen!


Dina arbetsuppgifter
Som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att manuellt och digitalt manövrera flera av fabrikens olika maskiner. Det rör sig i huvudsak om fabrikens sågmaskin och kantlistmaskin. Har du även rätt profil för att manövrera den CNC-styrda fräsmaskinen så är det väldigt meriterande.

För att främja en mer varierad arbetsdag ser vi även värdet av arbetsrotation som möjliggör att du får vara en del av flera olika processer inom produktionsledet.

Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 07-16, men vi ser gärna att du har en önskan att jobba mer då det kan förekomma viss övertid. Flextid förekommer!


Din profil
För att vara rätt person för jobbet krävs det att du trivs i en produktionsmiljö samt har ett intresse för teknik. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom maskinindustrin där du har fått en naturlig förståelse för flöden och processer. I rollen krävs en stor maskinkännedom varav det är meriterande om du har erfarenhet inom CNC sen tidigare.

Du besitter en positiv inställning med en genomgående vilja att hela tiden vilja lära dig mer. Arbetet är både självständigt och i team vilket kräver att du besitter en god samarbetsförmåga. Du är även noggrann i ditt arbetssätt samt drivs av att vara med och skapa en bärande vinnarkultur i ditt arbetsteam.


Ansökan

Är det här jobbet för dig? Då vill vi läsa din ansökan! Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2023-04-03. Clockwork Bemanning och Rekrytering ansvarar över själva rekryteringsprocessen, men du kommer bli anställd direkt hos teamet i Lucks by Robo. Om du har några funderingar får du gärna kontakta Johan Martola på 0708-215306, johan.martola@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare