Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Redovisningsekonom till Rölunda Produkter AB

Ansök nu

Om företaget


Rölunda Produkter AB är ett framgångsrikt familjeföretag inom trädgårdsjordsbranschen. Huvudkontoret är beläget på Rölunda Gård utanför Bålsta som förutom produktion har företagsledning och administration. Övriga produktionsanläggningar finns i Luleå, Gävle, Karlstad och Ängelholm. Bolagets svenska marknad sträcker sig från Haparanda i Norr till Ystad i söder. Dessutom säljer Rölunda Produkter trädgårdsjord i Norge.

Rölunda Gårds sortiment hittar du bland annat i livsmedelsbutiker, på byggmarknader samt i ett stort antal handelsträdgårdar landet över. Utöver jordproduktion bedriver Rölunda Gård jordbruk bestående av 250 hektar spannmålsodling och ett 20-tal djur. Tillsammans är de ett 40-tal engagerade medarbetare och för organisationen är det viktigt att vara det personliga familjeföretaget.

Din roll

Rölunda Gård söker en driven Redovisningsekonom som kommer ha en viktig och central roll med stor bredd i sina arbetsuppgifter. Du kommer arbeta med allt från löpande redovisning till analyser, avstämningar och bokslutsarbete. Arbetet kan även innefatta löneadministration och hantering av leverantörsfakturor vid ordinarie personals ledighet.

Arbetet sker i tätt samarbete med företagsledning men även andra delar av organisationen, därav är det viktigt att du uppskattar interna kontaktytor och gläds av att vara en stödperson för alla delar av bolaget.

För rätt person finns det goda möjligheter att växa och utvecklas i rollen. På sikt kan du få axla ett större ansvar för ekonomifunktionen med bland annat personalansvar och rapportering till företagsledning.

Var: Rölunda Gård, Bålsta

Start: Parter kommer tillsammans överens om startdatum

Anställningsform: Direktrekrytering. Rekryteringsprocessen sker genom Clevry och du anställs direkt hos Rölunda Produkter AB. Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning
  Din profil

  Vi söker dig med examen från universitet eller högskola med inriktning på ekonomi. Du har några års erfarenhet av redovisning och besitter goda kunskaper av Excel. Din svenska är god i såväl tal som skrift. Vi ser det som meriterande om du besitter erfarenhet av affärssystemet Jeeves. Det är även meriterande om du har erfarenhet av löneadministration.

  Tjänsten innefattar ett fåtal tjänsteresor till andra produktionsställen i företaget därav är det ett krav att du besitter ett B-körkort.

  Som person är du strukturerad, analytisk och noggrann. Du har en god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Du är nyfiken och har en vilja att växa och utvecklas, både i egen kompetens och med Rölunda Produkter som företag. Du trivs med ett flexibelt arbetssätt och gillar att ta egna initiativ men också att samarbeta och vara behjälplig för andra.

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Clevry AB med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 39 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson
  Clara Strignert
  Telefon
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  16 juni 2023 (18 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare