Takmontörer till Vesivek

Takmontörer till Vesivek

Har du gått bygg på gymnasiet eller har du lite erfarenhet från byggbranschen? Då är detta något för dig! Nu söker Vesivek i Bålsta ytterligare 5 takmontörer.

Om Vesivek
Vesivek-koncernen är Nordens största takrenoveringsföretag och renoverar över 5000 villatak per år. Vi har sedan starten för 28 år sedan utfört mer än 40 000 takrenoveringar i Finland och Sverige. I koncernen ingår även företag inom taksäkerhetsprodukter och takavvattningssystem och koncernen omsätter ca 1,1 miljarder kronor och har cirka 700 anställda. Nu utökar Vesivek sin verksamhet och söker fler takmontörer till Bålsta.

Om tjänsten
Som takmontör på Vesivek arbetar du med montering av både plåt- och takpannetak i Bålsta med omnejd. Du utgår varje morgon från Vesiveks anläggning i Bålsta och arbetar i ett taklag med ca 5 personer. I din roll som takmontör kommer dina arbetsuppgifter innebära allt från rivning av gammalt tak till montering av ny komplett taklösning för villahusmarknaden.

Om dig
Vi söker dig som är händig och trivs med ett fysiskt arbete. Du behöver inte ha erfarenhet av takarbete men vi ser gärna att du har någon erfarenhet från byggbranschen. Du måste inte kunna allt men du måste ha viljan att lära dig! Du är inte rädd för att hugga i och klarar av att arbeta utomhus i alla väder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som vill vara en i teamet och bidra med gott samarbeta. Här hjälps alla åt för att arbeta effektivt och leverera bra kvalitet till kunden. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med tempo i arbetet. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Arbetsvilja
  • Samarbetsförmåga
  • God Fysik
  • Viljan att lära
Om anställningen
Vesivek har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco, du blir anställd av Vesivek Sverige AB.

Vesivek erbjuder dig:
  • God laganda
  • Kollektivavtal
  • Företagsfrukost varje dag
Om ansökan
Tjänsterna har start så snart vi hittar rätt personer. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Daniel Bejersten på 070-751 69 48.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Håbo
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.