Ekonomiassistent sökes till AglaiaEkonomi i Bålsta!

Ekonomiassistent sökes till AglaiaEkonomi i Bålsta!

Är du en person uppskattar ett noggrant och strukturerat arbetssätt, i en ekonomiroll på en redovisningsbyrå? Vi söker just nu en ekonomiassistent med erfarenhet inom bokföring och redovisning till Aglaia!

Information om uppdraget:

AglaiaEkonomi jobbar med alla branscher och olika typer av företagsformer. Några av deras kunder finns bland annat inom bygg och anläggning, handel, restaurang och frisör. Aglaia har erfarenhet av olika bokföringsprogram och arbetar över hela Stockholm och Uppland med bland annat skatt och redovisning och affärs- och skatteplanering. Deras arbete anpassas efter kunden och deras behov, de strävar efter ett digitalt arbetssätt men är även behjälpliga på plats.

Just nu söker Aglaia en ekonomiassistent till deras kontor i Bålsta som kan stötta upp deras ekonomiavdelning och hantera arbetsuppgifter så som löpande redovisning, bokföring och göra manuella betalningar. Du kommer även jobba med kundkontakt i form av mail och hantera kundfakturor.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar på uppdrag hos Aglaia. Tjänsten är på deltid där du förväntas vara på plats tre heldagar i veckan. För tjänsten tillämpas kontorstider mellan 8-17 med möjlighet till viss flexibilitet. Du förväntas starta upp omgående och uppdraget förväntas sträcka sig till 9 september med chans till förlängning. Du kommer utgå från Aglaias kontor i Bålsta. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet av bokföring och är självgående samt tar ansvar för att arbetsuppgifter blir avklarade i tid. Vi ser gärna att du besitter en relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi. Det är meriterande att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter och om du har jobbat i Fortknox tidigare. Du har även bra kunskaper i Excel, och över lag god data- och systemvana. Som person är du noggrann, effektiv, driven, lösningsorienterad och ambitiös i ditt arbete.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag. Urval sker löpande.
Mer info
Område Håbo
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com