Reservdelsman / Lageransvarig

Reservdelsman / Lageransvarig

Som medarbetare hos oss blir du en i vårt glada gäng, vi jobbar extra hårt för att leva upp till kundernas förväntningar. Vårt motto ingen kund ska vara missnöjd.
Vi söker dig som har ambitioner, är självgående och klarar att omgivningen ställer krav på dig då kunderna har förväntningar och krav på våra produkter som de köper. Vårt mål är att leva upp till kundens förväntningar både före och efter köpet.100% Kund nöjdhet.

Du som söker skall ha erfarenhet från arbete med lager och reservdelshantering inom fordonsverkstad eller liknande, samt ha mycket god datorvana då vi hanterar många olika data- och reservdelsprogram. Du bör ha stort ordningssinne och sörja för god ordning och reda i allt du gör. Du kommer att ansvara för reservdelsförsörjningen till våra mekaniker i verkstan och blir länken mellan butik/lager och verkstad. Det är viktigt att du är självgående.

Kom ihåg att skriva vad du gör idag och varför du söker detta jobb.

Ansökan mailas till jobb@skoklosters.se

Löpande urval kommer att ske så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast den 4 Maj.

Ansökan med CV till jobb@skoklosters.se
Mer info
Kontaktperson Ulrika Karlsson
Telefon 0708787768
Email Mejla Ulrika Karlsson
Område Håbo
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 maj (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skoklosters Husbilar och Husvagnar är ett familjeföretag med ca 11 st anställda och ligger i Dragets industriområde i Bålsta. Vi omsätter idag ca 150 miljoner per år. Vi är störst i Europa på Pilote Husbilar, för tillfället expanderar vi mycket och vi söker en Husbilsmekaniker Tekniker för tillsvidare anställning.
Fullserviceanläggning Försäljning - Verkstad - Tillbehör
Vi finns i Bålsta.
Avstånd:
Stockholm ca 4 mil
Uppsala ca 4 mil
Enköping ca 2,6 mil
Västerås ca 5,5 mil