Beskrivning av jobbet

Tjänsten gäller distributionskörning med bil och släp på heltid. Utgångspunkt från Bålsta hos en av företagets större kunder.
Arbetstiderna är schemalagda Måndag – Fredag mellan klockan 06/06:45 – 14:45/15:30.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå utav lastning av gipsskivor i Bålsta med lossning på arbetsplatser och bygghandel huvudsakligen i
Stockholm/Mälardals-regionen.

Personliga egenskaper

Vi söker efter en person som har vana att arbeta självständigt och noggrant med en förmåga att kunna planera sitt arbete under dagen. Du är en engagerad, lösnings-orienterad och positiv person. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har en god socialförmåga och lätt att skapa relationer med de kunder du regelbundet besöker i tjänsten.

Om oss och Krav

Vi är ett familjeföretag med kontor beläget i Enköping och lastbilar stationerade på fyra orter. Vi satsar mycket på en bra arbetsmiljö där din åsikt kommer att både höras och välkomnas. Den viktigaste delen i vår verksamhet är att vi håller en hög nivå på både kvalité och service där personligt engagemang och rätt inställning är den röda tråden.

Vi ser gärna att du har minst några års erfarenhet från yrket och gärna också tidigare arbetat inom ett privatägt åkeri. Du har rutiner kring hur man vårdar och tar hand om ett ekipage och ser det som en självklarhet att vara ett föredöme i trafiken.

·
CE-behörighet

·
Giltig YKB

·
Digitalt förarkort

·
Svenska i tal och skrift, Engelska är meriterande

·
Truckkort och erfarenhet av påhängstruck är meriterande

Lön enligt kollektivavtal, individuell lönesättning förekommer. Provanställning 6 månader tillämpas.

Uppdragsstart: 1/4

Vi välkomnar till ansökan med CV samt personligt brev per
mail:

info@westerlundsakeri.se

Vid övriga frågor nås Peter på: 070-641 55 21

Observera att intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Mer info
Telefon 0706415521
Område Håbo
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.westerlundsakeri.se
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I maj 1966 startade Sven-Erik Westerlund (Ecke) S-E Westerlunds Åkeri. Från och med 1989 drivs företaget som ett Aktiebolag. Idag bedriver sonen Patrik tillsammans med sin son Marcus verksamheten tillsammans med sina anställda.

Sedan starten var huvuduppdragen mestadels transporter inom lantbrukssektorn, men idag ser situationen annorlunda ut.

Vi har specialiserat oss mot de uppdrag som kräver att transportör ombesörjer lossning via våra påhängstruckar. Vi har i dagsläget direktavtal med många kunder, både stora som små företag. Vi har även ett gott samarbete med kollegor inom samma inriktning som oss där vi tillsammans åtar oss gemensamma transportlösningar för att å kundens vägnar hitta en sammansvetsad lösning över större delar av Sverige.