Industrimekaniker till Gyproc Saint-Gobain

Industrimekaniker till Gyproc Saint-Gobain

Om kundbolaget:

Gyproc är en del av den globala koncernen Saint-Gobain som startade sin verksamhet 1665 och har idag cirka 180.000 anställda i 64 länder. Gyproc erbjuder kompetens och flexibla lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. I samarbete med Gyprocs kunder och partners utvecklar och levererar de innovativa, säkra och hållbara lättbyggnadssystem, främst för innerväggar, ytterväggar och undertak. Deras system bygger på gips och stål som är 100 procent återvinningsbara. Gyproc är en affärsenhet inom koncernen Saint-Gobain och i Bålsta sker både tillverkning och produktutveckling. Området ligger på ett behagligt pendlingsavstånd mellan såväl Uppsala som Stockholm.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu dig som vill arbeta praktiskt med dagligt underhåll och tillsyn av produktionsmaskiner inklusive flöden, service och reparationer. Arbetet är mångsidigt och du ingår i en beredskapsgrupp och skall vara tillgänglig för utryckningar vardag som helg, dag som natt med en timmas inställelsetid när produktion sker på någon del av anläggningen.

Kompetens och kunskapskrav:
  • Gymnasieutbildning med fullständiga betyg, (kanske inom ett tekniskt område som ex. industrimekaniker eller fordon/fordonsteknik).
  • Att du kan uttrycka dig väl både i svenska och engelska
  • Kunskaper i Windows Office är önskvärda
Meriterande är om du har:
  • Behörighet för mobila plattformar
  • Heta arbeten certifikat
  • Tidigare erfarenheter som industri-/maskinmekaniker
Framgångsfaktorer:

Viktigt för rollen är att du är tekniskt lagd, lösningsorienterad och tar initiativ. Du måste också vara flexibel då oplanerade arbetsuppgifter med högre prioritet kan dyka upp. Du måste gilla att samarbeta både med dina kollegor och externa partners, och samtidigt vilja bidra med att skapa en god stämning inom gruppen.

Är du rätt person för detta jobb?

Om du har några frågor gällande uppdraget, kontakta Markus Dahl på markus.dahl@pemapeople.se

Du ansöker genom att registrera dig och bifoga CV samt personligt brev.

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling. För närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera branschens bästa medarbetare och alltid med professionalitet och hjärta i fokus.
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Mer info
Kontaktperson Shannen Foley
Email Mejla Shannen Foley
Område Håbo
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Pema People AB
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 12 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.