Säljare till Nordisk Takexpress AB

Säljare till Nordisk Takexpress AB

Nordisk TakExpress AB söker Säljare till Bålstaområdet med start så snart som möjligt!

Om Nordisk Takexpress AB

Nordisk TakExpress är ett dotterbolag till Hämeen Laaturemontti - ett företag som har arbetat med takrenoveringar i 25 år. Verksamheten startade 1993 i Birkland och är idag utbredd i hela Finland och ledande inom takbranschen med nära 600 anställda. Vi finns nu i Sverige sedan 2016 och expanderar snabbt. Nu söker vi Säljare till Bålsta med omnejd.

Om tjänsten

Som Säljare på Nordisk TakExpress AB arbetar du med uppsökande försäljning i eget distrikt i Bålsta med omnejd. Du tillhör vår depå i Bålsta. Du säljer våra kompletta taklösningar för villakunder. För oss är kvalitet och kundnöjdhet viktig och du som säljare är den första kunden möter.

Om dig

Vi söker dig som gillar att möta kunder och drivs av att göra goda affärer med målet en riktigt nöjd kund! För dig är ett trevligt kundbemötande en självklarhet. Du har lätt för att inge förtroende och skapa goda relationer. Arbetet passar dig som vill ha ett fritt och flexibelt jobb - och har självdisciplinen att klara av det. Du planerar själv din arbetsvecka så att du uppnår maximala resultat. Du slipper stämpelklocka, men du måste kunna jobba när kunderna kan nås och när de kan träffa dig för hembesök. Du har erfarenhet av uppsökande försäljning och har kanske sålt tak, fönster, dörrar, köksluckor eller liknande till villakunder tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är seriös, ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Körkort B är ett krav. Företaget tillhandahåller tjänstebil.

Om anställningen

Nordisk TakExpress AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Nordisk TakExpress AB erbjuder dig:
  • Ett självständigt jobb med eget ansvar
  • Utvecklingsmöjligheter i säljteam i ett företag med stora ambitioner
  • Bra förtjänstmöjligheter
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten har start under hösten. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) och ett logiskt test (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson via tel. 021- 470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel. 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Håbo
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 okt (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.