In House Service till Nordisk TakExpress AB i Bålsta

In House Service till Nordisk TakExpress AB i Bålsta

Nordisk TakExpress AB i Bålsta söker en person till In House Service med start så snart som möjligt.

Om tjänsten
Som In House Service kommer du att arbeta med att lasta och lossa material och containers till kommande projekt samt leverans av material, inköp och hämtning av material från leverantörer. Du kommer att förbereda material som till exempel tillverkning/kapning av vindskivor, takfotsbrädor, plywoodboxar m.m. I arbetsuppgifterna ingår även sortering och hantering av avfall, lastpallar och returmaterial samt beställning av tömning av avfall/containers. Lagning och service av maskiner, fordon och inventarier är också delar av arbetet. Vid sjukdom och arbetstoppar kommer du att vara behjälplig som takmontör.

I din roll som In House Service kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Förbereda material
  • Lasta & Lossa
  • Hämta & Leverera
Om dig
Vi söker dig som har B-körkort och är tekniskt intresserad och händig. Du är van vid att arbeta självständigt och har eget driv för att prestera bra. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och trivs i en roll med många olika arbetsuppgifter kommer du att trivas här. Du gillar att hålla ordning och reda runt om kring dig, är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt men kan också snabbt ställa om och hugga i där det behövs. Hjullastarkort och/eller C-körkort är meriterande men inget krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • God fysik
  • Ordningssinne
  • Ansvarstagande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Nordisk TakExpress AB
Nordisk TakExpress är ett dotterbolag till Hämeen Laaturemontti - ett företag som har arbetat med takrenoveringar i 25 år. Verksamheten startade 1993 i Birkland och är idag utbredd i hela Finland och ledande inom takbranschen med nära 600 anställda. Vi finns nu i Sverige sedan 2016 och expanderar snabbt.

Om anställningen
Nordisk TakExperess AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Nordisk TakExperess AB erbjuder dig:
  • Kollektivavtal
  • Företagsfrukost varje dag
Om ansökan
Tjänsten har start så snart vi hittar rätt person och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Åsa Andersson via tel: 021-470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Håbo
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 8 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.