Nu söker vi en driven och kommunikativ EHS Manager till Gyproc

Nu söker vi en driven och kommunikativ EHS Manager till Gyproc

Är du en driven ledare med erfarenhet inom såväl operativt- som strategiskt miljö-, hälso- och säkerhetsarbete? Har du god kunskap inom lagkrav och standarder inom EHS-området? Är du en trygg och kommunikativ kulturbärare som vill vara med och utveckla arbetet inom EHS? Då kanske rollen som EHS Manager hos Gyproc i Bålsta är helt rätt för dig?

Vi ser fram emot att höra från dig!

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en EHS Manager till Gyproc i Bålsta. I rollen som EHS Manager kommer du vara ansvarig för att leda och utveckla arbetet med miljö, hälsa och säkerhet. Det innefattar ansvar över att lagkrav och standarder uppfylls, kontinuerligt utvärdera och proaktivt minimera risker. Du kommer vara en del av ledningsgruppen och skyddskommittén.

Arbetsuppgifter

I rollen som EHS Manager är du ett stöd och bidrar med din expertkunskap i det dagliga arbetet till hela verksamheten. Vidare innebär rollen att utföra och planera årliga riskutvärderingar, interna utbildningar och genomföra utredningar och mätningar i produktionen. Inom ramen för uppdraget ingår såväl att säkerställa att anläggningarna har de tillstånd som krävs för verksamheten och att ändrade krav implementeras, som att rapportera incidenter till externa parter och Saint-Gobain Group. Du håller dig uppdaterad inom relevant lagstiftning, trender och praxis inom EHS-området, samt ansvarar för aktuella certifieringar och ISO-standarder. I rollen som EHS Manager ingår personalansvar för en EHS Coordinator och du rapporterar till platschef.

Tjänsten är en direktrekrytering och rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting. Du kommer anställas direkt hos Gyproc, Saint-Gobain Sweden.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen samt arbetslivserfarenhet inom både operativt och strategiskt miljö-, hälso- och säkerhetsarbete. Vi ser att du har goda kunskaper om lagkrav och standarder inom EHS-området samt erfarenhet av att identifiera, utveckla och styra processer. Du har dokumenterad ledarerfarenhet sedan tidigare. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, i både tal och skrift. För att lyckas i rollen tror vi att du är en kommunikativ kulturbärare som har lätt för att samarbeta med alla olika sorters människor, internt såväl som externt. Som person är du strukturerad, resultatorienterad och en innovativ problemlösare. Vi ser att du som söker är en trygg person och ledare som drivs av att utveckla EHS området inom Gyproc och i samverkan med övriga delar av Saint-Gobain Sweden.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering

Ansökan och information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin, AxÖ Consulting, på telefon 072-398 02 77 eller via mejl anneli.wallin@axoconsulting.se. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Sista ansökningsdag 16 oktober 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Gyproc

Gyproc erbjuder lösningar inom ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. I samarbete med våra kunder och partners utvecklar och levererar vi innovativa, säkra och hållbara lättbyggnadssystem, främst för innerväggar, ytterväggar och undertak. Våra system bygger på gips och stål som är 100 procent återvinningsbart. www.gyproc.se

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna. www.saint-gobain.se

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Håbo
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.varbi.com
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (11 dagar kvar)