Underhållstekniker till växande företag inom tillverkningsindustrin

Underhållstekniker till växande företag inom tillverkningsindustrin

Är du tekniskt intresserad och gillar att arbeta med teknik?
Har du erfarenhet av reparationer och underhåll inom industrin? Tveka inte på att söka tjänsten.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i team som underhåller, optimerar, förbättrar eller bygger om produktionsanläggningar inom tillverkningsindustrin.
Ditt uppdrag blir bland annat att vara problemlösare och hjälpa våra kunder inom Mälardalen och Storstockholmsområdet att lösa akuta tekniska frågor och att skapa långsiktig lönsamhet. Arbetet utgår från verkstad i Bålsta.

Din profil
  • Arbetserfarenhet med maskiner eller som mekaniker
  • Förstår och kan läsa ritningar
  • Svenska i tal och skrift.
  • Körkort
Meriterande
Erfarenhet av reparationer och underhåll inom industri.
Bakgrund inom Automation eller El

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Utgå från Bålsta
Arbetstider: 07:00 - 16:00
Omfattning: Heltid, 100%
Mer info
Område Håbo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en stor aktör som snart under 30 år arbetat med utmaningar för att reparera, bygga om och effektivisera produktionsanläggningar till den tillverkande industrin.
Genom bemanning, utbildning och rådgivning säkerställer och finslipar de produktionen tillsammans med kunden för en säker och kostnadseffektiv produktion.
Företaget arbetar även med förstudie, säker produktion, optimering, ombyggnad, akut reparation och tillverkning av specialkomponenter i produktionsanläggningen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.