Underhållstekniker till kund i Bålsta sökes!

Underhållstekniker till kund i Bålsta sökes!

Vill du arbeta med olika industriella tillverkningslösningar? Har du svetsar kunskaper och gillar att arbeta med typiska svetsarbeten?
Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som underhållstekniker kommer du att jobba på tillverknings delen och utföra typiska svetsarbeten och ritningar för att kunna skapa materialet. Du kommer att ingå i ett team som underhåller, optimerar, förbättrar eller bygger om produktionsanläggningar inom tillverkningsindustrin.

Din profil

För att kunna passa i denna roll ser vi gärna att du är:

Teknisk kunnig och har arbetat med maskiner eller som mekaniker
Behärskar svenska språket i tal och skrift
Goda kunskaper i engelska
B-Körkort
Svetsarkunskaper allt från TIG, MIG, Punktsvetsning m.m.
Kunna läsa ritningar

Meriterande:

Svetsarutbildning
Liftkort

Som person är du teknisk intresserad och teknisk kunnig samt gillar att lösa problem. Vidare är du noggrann, gillar att vara med människor och ge gos service.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Ort: Bålsta

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Håbo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett tekniskt konsultföretag med bred kunskap, kompetent personal och en mekanisk verkstad i Bålsta. Livsmedelsbranschen är deras största kundkategori, med producenter inom dryckescharkuteri och konfektyrprodukter och vi verkar inom hela Mälardalen och stor-Stockholm.

Företaget kan fungera som en tillfällig eller kontinuerlig resurs. Våra konstruktörer, mekaniker, svetsare, montörer och elektriker kan vara snabbt på plats och hjälpa kunder inom produktion, underhåll, service, om- och tillbyggnad av maskiner och anläggningar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.