FMV söker en vaktmästare till Bålsta

FMV söker en vaktmästare till Bålsta

Har du några års erfarenhet av vaktmästeri? Är du tekniskt lagd och gillar att ha ordning och reda? Då kanske du är vår nya vaktmästare i Bålsta!

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra Serviceenheten inom FMV/FSV. Vi tillhandahåller tjänster till Försvarsmakten i huvudsak men även till andra statliga myndigheter. Service tillhandahåller bland annat ekonomiredovisning, reseadministration, förplägnad, lokalvård, grafisk produktion med mera. Vi utför vaktmästeri i säkerhetsklassad befattning enligt överenskommelse.

Ditt arbete som vaktmästare
Som vaktmästare planerar och samordnar du beställningar från kund, ansvarar för byte av tvätt, in/uttransport av gods, fordonsservice, reparationer, felanmälan, gravering av skyltar och tillsyn av lokaler och möbler.

I ditt arbete som vaktmästare kommer du på ett ansvarsfullt, strukturerat och noggrant sätt utföra vaktmästeritjänst på anvisade områden. Visa intresse för lokaler, inventarier och att övrig materiel är i det skick som FMV och kunden beställt samt utföra de tjänster kunden anvisar på ett för kunden och FMV nöjsamt sätt.

Tunga lyft förekommer.


Våra förväntningar på dig

Du har några års erfarenhet av liknande arbete inom vaktmästeri. Du har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. För att lyckas i rollen som vaktmästare tror vi att du är mycket praktisk och teknisk lagd. Som person är du serviceinriktad och flexibel med en god organisationsförmåga. Du har grundläggande datorvana och god samarbetsförmåga. Du har lägst körkortsbehörighet B, högre körkortsbehörighet och truckkort är meriterande.

Du kommunicerar obehindrat på svenska, i tal såväl som i skrift.

Tjänsten bedrivs bland annat på en sådan plats att den inte är lämplig för personer med klaustrofobi.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är en serviceinriktad person samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare tar du gärna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar bra med andra människor.


Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida under lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Gerard Woll-SEKO, Christer Bringemark - OFR-S, Stefan Hållander- SACO. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Ulrika Seflin, chef för Övriga servicetjänster på telefon 08-782 4000.

Sista ansökningsdag är 2018-06-19.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Bålsta.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Mer info
Område Håbo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.fmv.se
Sista ansökningsdag 19 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se