Operatör till Bygg- och anläggningsbranschen

Operatör till Bygg- och anläggningsbranschen

Har du vana av att köra truck och erfarenhet från att vara operatör? Vill du arbeta i ett världsledande företag inom samhällsbyggnad där verksamheten har ett stort kundfokus? Är du redo för en ny tjänst innan sommaren? Sök då denna tjänst som Operatör hos vår kund i Bålsta.

Om tjänsten
Som Operatör kommer du att hantera verksamhetens produkter och se till så de sågas ned till rätt längder utifrån kundernas beställningar. I tjänsten kommer du dagligen att köra truck och se över alla rutiner kring maskinen för att bibehålla rätt standard. Verksamheten håller ett högt tempo med ett stort kundfokus. Arbetstiden är inledningsvis fördelad på dagtid och kommer sedan gå över i treskift med förmiddag/eftermiddag/natt.

I din roll som Operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Hantera en sågmaskin
  • Truckkörning
  • Underhåll av maskinen
Om dig
Vi söker dig som är glad, engagerad och ansvarsfull. Som person är brinner du för förbättringar och trivs att arbeta på detaljnivå såväl som att du har ett processtänkt och kan se helheten.

Som person ser vi att du är noggrann, uppmärksam och initiativtagande. Vidare ser vi att du vågar kliva fram men inte på andras fötter och att du ser till mångfalden. Har du förmågan att tala inför grupp är det meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av att köra motviktstruck
  • Säkerhetstänk
  • Noggrannhet
Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Operatör är ett konsultuppdrag med tillsättning så snart vi hittat rätt kandidat. Till att börja med är uppdraget på sex månader, och för rätt person finns det möjlighet till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start så snart vi hittat rätt kandidat. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Rebecka Thorell via 073- 684 74 07

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, Maskinoperatör, Truckförare, Motviktstruck, Bålsta, Håbo, Uppland, Samhällsbyggnad, Enköping, Adecco
Mer info
Kontaktperson Rebecka Thorell
Telefon 0736847407
Område Håbo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.