Kranförare till Hamnmiljö

Kranförare till Hamnmiljö

Trivs du med kundkontakt, att växla mellan att prata svenska och engelska? Vill du lossa fartyg och jobba i hamnmiljö? Är du redo för en ny tjänst till sommaren? Sök då denna tjänst som Kranförare hos vår kund i Bålsta!

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att delta i lossning av fartyg. Detta sker med hjälp av en kran som är av en äldre modell. Vidare arbetsuppgift som tillkommer är truckkörning samt kontakt med kunder på både svenska och engelska. Du kommer att arbeta i ett team av två som tillsammans delar på uppgiften som kranförare. I tjänsten kommer du även att vara en kontaktperson mot lotsar, fartyg och dess agenter. Detta innebär att du ingår i en beredskapsgrupp där det kan förekomma utryckning utanför arbetstid om fartyg ändrar sin ankomsttid. Under vinterhalvåret kommer du att ingå i en snöberedskap. Arbetstiden är fördelad på treskift. Lossning sker max två helger i månaden och ej under helgdagar.

I din roll som Kranförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Lossning av fartyg
  • Truckkörning med B-truck
  • Kundkontakt
Om dig
Vi söker dig som är glad, engagerad och ansvarsfull. Du har godkänd gymnasieutbildning, gärna med mekanisk inriktning. Du innehar truckbehörighet för B-truckar samt erfarenhet av dessa. Det är önskvärt för tjänsten om du har certifikat för Heta Arbeten, frontlastarkort, kort för mobila plattformar samt behörighet i portabla och mobila lyft med inriktning mot krankörning. Körkort och tillgång till bil är obligatoriskt för tjänsten. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom mekanik eller teknik.

Som person ser vi att du är noggrann, uppmärksam och initiativtagande. Du har kunden i fokus och förstår vikten av tydlig kommunikation. Eftersom du i tjänsten kommer möta personer med andra nationaliteter är det viktigt för tjänsten att du talar flytande engelska. Vidare ser vi att du vågar kliva fram men inte på andras fötter och att du ser till mångfalden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kundfokus
  • Säkerhetstänk
  • Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort
Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Kranförare är ett konsultuppdrag med tillsättning så snart vi hittat rätt kandidat. Till att börja med är uppdraget på sex månader, och för rätt person finns det möjlighet till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start så snart vi hittat rätt kandidat. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Rebecka Thorell via 073- 684 74 07

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kranförare, Handkranförare, Truckförare, Motviktstruck, Bålsta, Håbo, Uppland, Samhällsbyggnad, Enköping, Adecco
Mer info
Kontaktperson Rebecka Thorell
Telefon 0736847407
Område Håbo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.