Husbilstekniker

Husbilstekniker

Lindströms husbilar och husvagnar har
under sista åter satsat på att bli en Certifierad Verkstad enligt SFVFs villkor vilka vi nu uppfyller. Vi är idag 5 tekniker och behöver därför utöka med 1 husbilstekniker till bodelsverkstaden.

Vi vill anställa tekniker med brinnande intresse för att utföra tekniska reparationer och arbete med bodelen på husbilar och husvagnar, vilket kräver att man är lite mer än bara tekniker, då det förekommer stora skillnader i konstruktion och utförande mellan fordonen.

Du skall vara en problemlösare med glimten i ögat och med stor kund och kvalitetstänk. Du måste ofta tänka utanför "boxen" och vara flexibel samt kunna arbeta under stress då det under högsäsong är mycket att göra. Du måste kunna arbeta självständigt.

Givetvis skall du ha minst B körkort men meriterande är om du har även E-kort och C1-behörighet.

Vidare är det viktigt att du ser arbetet som en service både till våra interna och externa kunder. Meriterande är givetvis om du har kännedom om husbilar och husvagnar.

Våra tekniker har
egna datorer och arbetar idag självständigt direkt i vårt affärssystem där varje tekniker hämtar sin arbetsorder och även skriver in vad som är utfört på fordonet mm.

För att vara aktuell för
rollen ser vi att du har:
  • Ett brinnande teknik- och fordonstekniskt
mekaniskt
intresse
  • Dokumenterad relevant utbildning
  • God administrativ förmåga och datorvana
  • Goda kommunikativa egenskaper
  • Ett gott kundbemötande
  • God samarbetningsförmåga


Vi har säsongsanpassade
arbetstider och för tillfället är din arbetsplats Bålsta men vi planerar en ny verkstad i Enköping inom 30 månader.

Låter det intressant?

För mer info kontakta:
Cecilia Lindström cecilia@lindstromshusvagnar.se
Mer info
Kontaktperson Cecilia Lindström
Email Mejla Cecilia Lindström
Område Håbo
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lindstromshusbilar.se
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lindströms husbilar och husvagnar är ett familjeföretag som grundades för över 30 år sedan. Företaget började som återförsäljare av husvagnsmärket Cabby, men idag säljer vi nya husbilar av märkena Rapido, Rimor, Knaus, Carthago och Etrusco. Vi säljer även nya LMC husvagnar.

Företaget har även ett stort utbud av begagnade husbilar och husvagnar, allt för att kunderna ska kunna finna just sitt mobila drömhem.

Anläggningarna i Bålsta och Enköping har ett strategiskt läge längs E 18 med närhet till flera stora städer.

Den moderna anläggningen i Bålsta omfattar utställningshall, tillbehörsbutik och serviceverkstad. I Enköping ligger vår försäljningshall på 3000 kvm som också inbegriper en stor nybyggd tillbehörsbutik. Vi har även uppställningsplatser för ca 200 husbilar i Enköping. Inom kort kommer även verkstaden att byggas i Enköping.