Projektledare sökes till Bålsta!

Projektledare sökes till Bålsta!

746 Entreprenad Bygg och El AB söker Projektledare för direktrekrytering

Nu har du chansen att arbeta som projektledare på hemmaplan!

746 Entreprenad Bygg och El AB söker Projektledare för direktrekrytering

746 Entreprenad Bygg och El AB grundades 2007 och har sedan 2016 varit en av de ledande aktörerna inom nyproduktion i Bålsta. Alla arbeten sker i egen regi till både större beställare som Skanska, Bo-Klok, Erlandsson. Men även tillsammans med och åt investerare samt mindre lokala företag och privatpersoner.

Sedan år 2017 så har man även en egen fabrikstillverkning av väggblock som kan produceras helt efter beställarens önskemål. Även fabrikstillverkningen är belägen i Bålsta.

746 Entreprenad Bygg och El AB har flera fina färdigställda projekt i sin referensportfölj. Bland annat finner du Lyckebo där hyreslägenheter endast är 5minuters promenad till centrum och tågstationen.

Ett nyligen startat projekt beläget invid Åbergs museum är 28st hyreslägenheter som fördelas på 2:or och 3:or med inflyttning sommar/höst 2020. Projektet är helt i egen regi.

746 Entreprenad Bygg och el AB har idag 15st heltidsanställda och omsätter mellan 40-50 MESK per år.

För att säkerställa fortsatt utveckling samt breddad geografisk marknad så söker vi via Helpman en projektledare som brinner för sitt yrke som vill vara en del av ett team där alla strävar mot samma mål.

Om tjänsten:

Tjänsten som projektledare med kompletterande kompetenser inom kalkyl kommer att arbeta övergripande som ansvarig för de projekt som är igång idag samt ska igång inom kort.

Du kommer att vara med i allt från tidiga skeden med detaljplaneringsarbete till uppföljning och styrning av entreprenader. Du tar en aktiv del i projektplaneringen, tar fram kalkyler, koordinerar, styr och följer upp resurser i projektet. Du är deltagande i projektmöten, byggmöten samt eventuella upphandlingar.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från liknande tjänster och ett genuint intresse för branschen och framtida utvecklingsmöjligheter.

Som person bör du ha en god social kompetens, goda ledaregenskaper som kan forma en grupp till ett team.

Vi ser även att du som söker har en god lokal kännedom runt Mälardalen samt brett kontaktnät i branschen.

Det är även av stor vikt att du har tidigare erfarenhet av Byggsamordnaren och Fortnox.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Helpman Entreprenad AB och hänvisar således alla ansökningar via länken nedan. Dock är 746 Entreprenad Bygg och El AB är det anställande bolaget.

Om Helpman:

Helpman är ett bemanning- och rekryteringsföretag som sedan starten år 2000 arbetat uteslutande inom bygg och anläggning.

Vi är en av de större aktörerna på marknaden och stolta medlemmar i Sveriges Byggindustrier.

Vårt kontor är beläget i Rotebro men våra uppdrag sträcker sig från Göteborg i Söder till Sälen i Norr.

Vi har kunder inom hela byggindustrin, allt från det mindre byggbolaget till de största på marknaden.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under annonseringstiden så välkommen in med din ansökan idag.
Mer info
Område Håbo
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Helpman Entreprenad AB
Sista ansökningsdag 29 sept 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.