Arbetsledare till Transport på Dagabs nya logistikcenter

Arbetsledare till Transport på Dagabs nya logistikcenter

Arbetsbeskrivning:

Det här erbjuder vi
Vill du vara med och skapa morgondagens och marknadens bästa logistiklösning samt en arbetsplats och kultur där tillsammans är ledordet? Hos oss erbjuds du en roll med stor möjlighet att utveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra Axfoods fortsatta framgång inom dagligvaruhandeln. Våra gemensamma kärnvärden: Vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen, och vi är starkare tillsammans skapar ett härligt arbetsklimat.

Det här får du arbeta med
Tjänsten som arbetsledare inom transport innebär att du leder och fördelar arbetet inom avdelningen. Du säkerställer att rutiner, ordningsregler, arbetsinstruktioner samt lagar och förordningar efterlevs och agerar förebyggande för att minimera produktionsstörningar.

Att följa upp nyckeltal och gemensamma aktiviteter och mål. Du förväntas samarbeta och ha nära kontakt med transportplanering och produktion. Du rapporterar till transportchef i Bålsta, Dennis Danielsson.

Det här förväntar vi oss
Den här rollen kräver grundläggande kunskaper inom arbetsmiljö och arbetsrätt samt dokumenterad erfarenhet från transportbranschen. Du behöver vara en ansvarstagande person med god organisatorisk och administrativ förmåga som kan samarbeta med andra avdelningar inom organisationen.

Vi tror att du gillar att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt och kan hantera stressiga situationer. Därtill har du förmågan att motivera och få med dig andra människor för att skapa resultat. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar.

Du behöver kunna kommunicera skriftligen och muntligen på ett sakligt och tydligt sätt. Dina kunskaper inom Officepaketet är goda och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av personalansvar.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.

Eftersom vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare utför vi slumpvisa drogtester på vår arbetsplats och tillämpar också drogtester i samband med rekryteringen. Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med provanställning på 6 månader. Tjänsten är placerad i Bålsta, Håbo kommun. Denna roll är i dagsläget planerad att arbeta kvällstid.

Profilbeskrivning:

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Dennis Danielsson, dennis.danielsson@dagab.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2023-03-31. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Dagab Inköp & Logistik

Dagab driver och utvecklar koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet. Dagab omsätter drygt 49 miljarder kronor (2021) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista.

Dagab är en del av Axfood, vårt gemensamma uppdrag hittar du om du klickar här.
Mer info
Område Håbo
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!