Hoppa till innehåll
Nimo-Verken AB logotyp

NIMO söker produktionsplanerare

Ansök nu
Vi söker just nu en produktionsplanerare till NIMO i Hova!

Är du redo för nästa utmaning i arbetslivet? Vill du jobba tillsammans med skickliga och drivna kollegor som delar samma tekniska intresse som du? Vi söker nu en produktionsplanerare till NIMO i Hova. Här erbjuds du en nyckelroll med starka påverkansmöjligheter hos ett världsledande företag med ett starkt hållbarhetsfokus och med tydliga utvecklingsmöjligheter!

Läs mer på www.nimoverken.com

Dina arbetsuppgifter
I rollen som produktionsplanerare har du ett övergripande ansvar för att planera, bevaka och optimera produktionen utifrån målsättningar, strategier och övriga riktlinjer, där du skapar och uppdaterar produktionsplanen för tillverkning av företagets samtliga produkter. Arbetet innebär mycket intern kommunikation och tätt samarbete mellan olika avdelningar för att säkra en god leverans. Du planerar produktionen på både kort och lång sikt och uppdaterar prognoser löpande. Du arbetar med utredningar, analyser och förbättringar, deltar i olika projekt avseende produktivitet samt deltar i beredningsarbetet vid produktförändringar och nya konstruktioner. Vidare driver du effektivisering- och utvecklingsarbetet av affärssystemet Jeeves beträffande berednings- och planeringsfunktioner tillsammans med IT-ansvarig.

Tjänsten är huvudsakligen förlagd till dagtid, heltid med start enligt överenskommelse.

Din profil
Vi tror att en gedigen arbetslivserfarenhet av produktionsplanering inom tillverkningsindustrin är en förutsättning för att lyckas i rollen. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning inom produktionsplanering är det starkt meriterande, likaså om du har erfarenhet av Lean/5S.

Vidare har du god erfarenhet av att arbeta i Jeeves eller motsvarande ERP-system, goda kunskaper inom Office-paketet samt erfarenhet av att skapa rapporter, diagram och visualiseringar i Power BI. Har du dessutom kunskaper inom SQL-hantering är det starkt meriterande. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Som person har du ett lösningsfokuserat förhållningssätt tillsammans med en stark slutledningsförmåga. Du är analytiskt lagd och trivs i en roll synonymt med mycket kontaktytor, frihet under ansvar samt tvärfunktionellt samarbete. Du har en nyfikenhet av att ständigt lära dig nya saker och arbetar metodiskt och strukturerat även när pressade situationer uppstår. Med pondus och höga ambitioner kommer du att vara med och driva NIMOs förändringsresa.

Stämmer ovanstående information in på dig? Välkommen med din ansökan till NIMO som står inför en spännande och dynamisk framtid där du i rollen som produktionsplanerare kommer utgöra en viktig kugge i företagets fortsatta utveckling!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta leveranschef Staffan Arkelöv på staffan.arkelov@pn.se eller 070-377 77 12.

Vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om NIMO
NIMO erbjuder energisnåla och skonsamma torkskåp, tvättbänkar samt tekniska tillbehör för klädvårdsrummet till återförsäljare, grossister och konsumenter över hela Norden. Huvudkontor och fabrik ligger i Hova, Sverige. NIMO bedriver tillverkningsproduktion där företaget tillverkar plåtkomponenter som sedan pulverlackeras samt monteras ihop till färdig produkt. NIMOs verksamhet startades år 1944 och omsätter idag över 200 miljoner kronor. Företaget är störst i världen på torkskåpstillverkning och har cirka 120 engagerade medarbetare. NIMO utvecklas ständigt mot att bli ett ännu mer modernt och innovativt företag. Därigenom skapas trygghet för kunder, anställda och ägare. Hörnpelarna i verksamhetens processmodell är Kundfokus, Individen, Organisationen och Ledarskapet där alla delar ska samverka för att alla ska trivas och där produktionen ska vara så effektiv som möjligt.
Mer info
Kontaktperson
Staffan Arkelöv
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NIMO är idag världens största torkskåpstillverkare med drygt 120 engagerade medarbetare. Företaget har all sin tillverkning i Sverige med målet att deras produkter ska underlätta för både dig och miljön, varje dag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare