Hoppa till innehåll
Ansök nu

Moelven Vänerply AB ingår i divisionen Wood, och är beläget i Otterbäcken i Gullspångs kommun. Fabriken producerar plywood för den svenska, nordiska marknaden, vilket innefattar allt från svarvning av faner till pressning och sågning av färdig plywood. Moelven Vänerply AB är i en intressant process där vi utvecklar maskinparken och organisationen för att möta framtiden. Verksamheten sysselsätter idag ca 150 medarbetare och omsätter ca 480 milj. kr.     

Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trä? Våra produkter finns överallt där vi rör oss och vi kan med våra egna produkter klä ett helt hus invändigt som utvändigt. Moelven Wood ser positivt på mångfald och erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett av Skandinaviens största trämekaniska bolag. Vi befinner oss i ett expansivt skede, och inte minst i en väldigt intressant bransch med stor efterfrågan på våra miljövänliga produkter. Arbetsuppgifter

Moelven Vänerply AB befinner sig i en spännande fas och behöver nu förstärka med fler engagerade medarbetare. 

Till vår underhållsavdelning i Otterbäcken söker vi nu en Industrielektriker. Som Elektriker hos oss ingår du i underhållsavdelningen arbetar du med en rad olika arbetsuppgifter inom ramen för våra uppdrag. Arbetet utförs såväl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor, andra yrkeskategorier i fabriken och externa maskinleverantörer bland annat. 
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

Att ingå i tvärfunktionella team där vi jobbar med ständiga förbättringar, vi analyserar, ändrar, bygger, installerar och förbättrar våra processer och maskiner på ett strukturerat sätt. Detta med syfte att förbättra, öka driftsäkerheten i våra utrustningar, göra produktionen mer säker, effektivare och att höja maskintillgängligheten. Kvalifikationer
Vi söker dig med bakgrund som elektriker, och några års dokumenterad erfarenhet av arbete som till exempel industrielektriker. Meriterande är om du har erfarenhet av:
- Ritningsläsning / El schema
- PLC programmering
- Förebyggande och avhjälpande underhåll
- Felsökning
- Konstruktionskunskap El 

Personliga egenskaper
Vi värdesätter social kompetens, känsla för service och innovativt tänkande väldigt högt, då vi har ett nära samarbete med produktionen och övriga interna, externa funktioner i och utanför Moelven. Samtidigt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Som Elektriker hos Moelven Vänerply i Otterbäcken erbjuder vi varierande och utmanande arbetsuppgifter. Stort handlingsutrymme att fatta egna beslut och utveckla såväl dig själv som företaget. Bra förutsättningar för egen kompetensutveckling och karriärmöjligheter. Ingå i ett gäng med engagerade och kompetenta medarbetare.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning och med ett skiftgående schema. 
 
Låter det intressant? Berätta för oss vem du är och varför du tror du skulle passa bra i denna roll. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2023-06-18. Vi kommer att genomföra löpande intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt vid sista ansökningsdag. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta gärna Mattias Schultz, Underhållschef, på tfn 010-122 66 10, Mattias.schultz@moelven.se eller Daniel Seger, HR-Ansvarig Moelven Wood Sverige, tfn 010-122 50 61, daniel.seger@moelven.se
 
Du söker tjänsten genom Moelvens hemsida och under lediga tjänster finner du annonsen. Registrera CV och personligt brev. 
 
Vi är nöjda med de rekryteringskanaler vi använder idag och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons..  
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivarenMoelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 37 produktionsbolag fördelat på 46 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3400 anställda och en årsomsättning på 10,3 miljarder NOK.

Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood. Moelven Wood är producent och distributör av bygg - och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,5 mdr SEK varav ca 1,3 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg - och inredningsmaterial.

Mer information om Moelven.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare