Tillväxtbolag söker ekonomiassistent

Tillväxtbolag söker ekonomiassistent

Vi söker nu en ekonomiassistent som kan passa in i vårt glada gäng!

Om tjänsten

Hos oss kommer du vara en viktigt nyckelspelare för att se till att vår ekonomifunktion flyter på och utvecklas. Arbetsuppgifterna består av löpande bokföring, deklarera moms- och arbetsgivaravgifter, återbetalning punktskatt, underhålla reskontror, utföra betalningar och ev. lönehantering. Månadsavstämningar, likviditetsprognoser och fakturering ingår också i tjänsten.

Vi arbetar till största delen digitalt och använder oss av programmet Fortnox för den löpande bokföringen.

Vi uppskattar att du kommer lägga ungefär 50 % av en heltid på redovisningsdelen. Vad den övriga tiden av tjänsten ska bestå av kommer du få vara med och påverka. Följande är några av sakerna vi ser ett behov av:
  • Marknadsföring, ansvara för social medier, producera filmer m.m.
  • IT. Ansvara för it på företaget
  • Vd-assistent. Avlasta vd och övrig personal på kontoret
  • Ta hand om personalen. Göra inköp, ordna personalaktiviteter m.m.
  • Arbeta med stödansökningar såsom t.ex. ansöka om investeringsstöd
Du kommer arbeta i nära samarbete med vår redovisningskonsult som upprättar bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer och därigenom få stöttning i det du behöver.

Om företaget

Verksamheten utgår ifrån Storkila Gård som ligger ett stenkast utanför Hova i Västra Götalands Län. Här finns ca 1600 ha åker som brukas ekologiskt och 1840 ha produktivt skogsbruk. På gården produceras och säljs också ekologiskt gödselmedel samt utsäde till lantbrukare över hela Sverige. Utöver detta finns också verksamheter som vindkraft, solkraft och fastighetsförvaltning.

På gården arbetar ca 20 personer, lite beroende på säsong. Vi är ett härligt gäng som gör många saker tillsammans och har högt i tak och roliga samtal kring lunchbordet.

Verksamheten bedrivs i en enskild firma och ett gäng aktiebolag. Kika gärna in på vår hemsida www.ekovax.se för att läsa mer om oss.

Företaget är i ständig tillväxt med en stark ägare vilket gör att arbetet som ekonomiassistent blir omväxlande, men med en tydlig styrning.

Kvalifikationer

Vi vill att du har minst något års erfarenhet av löpande bokföring och ser gärna en ekonomiutbildning i bagaget. Du behöver kunna hantera både enskilda firmor och aktiebolag.

Som person ska du vara strukturerad och noggrann. Du ska kunna arbeta självständigt och ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Meriterande är om du har kunskap om lantbruksbranschen och har erfarenhet av att arbeta i Fortnox.

Ansökan

Skicka din ansökan innehållande ett personligt brev och cv till oskar@ekovax.se senast 16/10. Vi kommer att hantera ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Mer info
Kontaktperson Oskar Bjerkén
Telefon 0730-314591
Email Mejla Oskar Bjerkén
Område Gullspång
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ekovax.se
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (12 dagar kvar)