Ekonomiansvarig till Nimo

Ekonomiansvarig till Nimo

Ekonomiansvarig till Nimo i Hova

Är du en lösningsfokuserad, noggrann och strukturerad person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara en viktig del av ekonomiavdelningen inom ett marknadsledande, svenskt och innovativt företag? Då kan jobbet som Ekonomiansvarig hos Nimo vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Din vardag

I den här rollen kommer du tex. granska och verifiera företagets inkommande- och utgående transaktioner och ansvara för leverantörsreskontra. I jobbet ingår även att förbereda och leverera finansiella rapporter och uppföljningar, analyser, statistik och momsrapportering, Du kommer att ingå i ett team om fyra kompetenta medarbetare och tillhöra ekonomiavdelningen.

Vem är du
Till rollen som Ekonomiansvarig söker vi dig som är en prestigelös, noggrann, analytisk och positiv person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett krav att du har erfarenhet av att arbeta med ekonomi och ekonomisystem. Vi ser gärna att du även har en akademisk utbildning inom ekonomi.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Nimo med Nexer Recruit och du kommer att bli anställd hos Nimo. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730-429034 eller via e-post: magnus.fagerberg@nexergroup.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-04-17.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Nimo
Världens mest omtyckta torkskåp för klädvård. Vi är ett helsvenskt bolag som utvecklar och tillverkar hållbara och innovativa lösningar i en modern produktionsmiljö i norra Skaraborg. Våra erbjudanden kan anpassas och placeras i vitt skilda miljöer och möta behovet som ställs av brukare från olika marknader och kulturer.
Nimo är en lönsam och trygg partner för utveckling och tillverkning av produkter i rostfri plåt, i små till medelstora serier. Nimo utvecklas ständigt mot att bli ett ännu mer modernt och innovativt företag. Därigenom skapas trygghet för kunder, anställda och ägare.
Mer info
Område Gullspång
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (1 dag kvar)