Kvalitetscontroller till Nimo

Kvalitetscontroller till Nimo

Vi söker nu en Kvalitetscontroller till vår anläggning med huvudkontor och fabrik i Hova. Brinner du för kvalitet, hållbarhet och miljöarbete samt söker en roll där du har möjlighet att utveckla och driva Nimo´s kvalitetsarbete till nästa nivå! Då kan detta vara rollen för dig!

Din vardag

Befattningens mål är att säkra företagets kvalitetsarbete och därmed tex. minska Nimo's kundreklamationer, interna kassationer och miljöpåverkan.

Du förväntas vara drivande i relationen med våra leverantörer och säkerställa så att Nimo´s kvalitets, hållbarhets- och miljömål uppfylls för ökad kundnöjdhet och lönsamhet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att delta på interna och externa revisioner, kontakt med myndigheter, utreda reklamationer, sammanställa provresultat/KPI:er samt analysera och utvärdera dessa. Du ska också övervaka efterlevnad av uppsatta kvalitetskrav samt dokumentera och reagera på avvikelser. Du skall kunna var behjälplig vid kvalitetsfrågor kring Nimo`s leverantörer, inköp, produktutveckling, produktion och produkter.

Som kvalitets controller har du ansvar för följande:
  • Att organisationen tillämpar ledningssystemet
  • Avvikelse/ärendehantering (Underleverantör, Internt och Kund)
  • Driva och följa upp avvikelseärenden mot leverantörer.
  • Sammanställning av dataunderlag för analys
  • Utbildning av personal
  • Agera revisionsledare
  • Utföra produktrevisioner
Vem är du?

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du en teknisk akademisk utbildning eller tidigare jobbat med kvalité, miljö eller hållbarhet. I tjänsten är det viktigt att du är en lagspelare då man har kontakt med många olika funktioner inom företaget. Rollen innebär också kontakter med kunder, leverantörer, samt övrigt förekommande kontakter som uppkommer i tjänsten. Eftersom rollen har ett stort antal både interna och externa kontakter krävs goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. För att nå resultat i denna tjänst krävs det att du är innovativ, noggrann, ansvarskännande, strukturerad och självständig. Du skall kunna tillämpa PDCA hjulet. Som person behöver du vara självgående, lyhörd, inkluderande och social. Det är viktigt att du har förmåga att ta snabba beslut och kunna skifta fokus fort när situationen kräver det. Det är även av stor vikt att du är en positiv person som uppskattar humor i din arbetsvardag.

Du besitter kunskap inom ISO 9001 och 14001 med goda kunskaper inom hållbarhetsarbete, verksamhetens processer och van att arbeta med olika kvalitetsverktyg. Vi ser naturligtvis att du har goda kunskaper i MS Officepaketet. Det är meriterande om du tidigare jobbat i olika affärssystem.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit och du kommer att bli anställd hos Nimo. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Fagerberg på telefon 073-042 90 34 eller via e-post; magnus.fagerberg@nexergroup.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-08-15.

Om Nimo

Nimo startade sin framgångsrika saga redan 1944 och idag omsätter Nimo ca 230 Mkr och har drygt 115 engagerade medarbetare. Vi tillverkar världens mest omtyckta torkskåp för klädvård. Vi är ett helsvenskt bolag som utvecklar och tillverkar hållbara och innovativa lösningar i en modern produktionsmiljö i norra Skaraborg. Våra erbjudanden kan anpassas och placeras i vitt skilda miljöer och möta behovet som ställs av brukare från olika marknader och kulturer.
Nimo är en lönsam och trygg partner för utveckling och tillverkning av produkter i rostfri plåt, i små till medelstora serier. Nimo utvecklas ständigt mot att bli ett ännu mer modernt och innovativt företag. Därigenom skapas trygghet för kunder, anställda och ägare.
Mer info
Område Gullspång
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Administration, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (7 dagar kvar)