Administrativ Transportekonomi

Administrativ Transportekonomi

Önskar du att vara en del av ett bolag i ett expansivt skede? Tycker du att det är kul att göra stort som smått och ser du ett familjärt bolag som rätt plats för dig?

Som person är du självgående, drivande och ser till att ta ansvar för dina åtaganden. Du tycker om förändringar och effektivisering och tar dig an problem och svårigheter med en orädd inställning. Du är prestigelös och vågar be om stöttning i de situationer du känner att du fastnar. Det är av högsta vikt att du är noggrann att hålla deadlines både internt såväl som mot kunder. En fördel kan vara att du har erfarenhet från transport & logistikbranschen, men ej ett krav.

Vidare lägger vi mycket stor vikt vid de personliga egenskaperna och din samarbetsförmåga då vi på kontoret jobbar som ett team.

Joby Hova AB är en fristående och oberoende aktör, vilket innebär att vi har direktkontakt med våra kunder. Vårt kännetecken är flexibilitet och personligt engagemang. Vi omsätter ca 100 miljoner och hanterar ett orderflöde för mellan 40 och 50 fordon dagligen. Transporterna är i huvudsak relationen Sverige - Norge.

Skicka ansökan till: ingemar@jobyhova.com
Mer info
Kontaktperson Ingemar
Telefon 050630470
Email Mejla Ingemar
Område Gullspång
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2019 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget bildades redan på 60-talet av Bengt Joby och ägnade sig då främst åt handel med hö mellan Sverige och Norge, där man själva också ombesörjde transporterna. Allt eftersom åren gick utvecklades detta till en åkeriverksamhet och under åren har företaget vuxit sig allt större.

Idag driver Bengts son, Ingemar Joby, företaget med 15 stycken egna bilar samt ett 30 tal inlejda fordon. I den egna vagnparken är det mestadels flisbilar med släp som gäller och företaget inriktar sig främst på transporter mellan Sverige och Norge, även om höet idag bytts ut mot bland annat virke, plywood och isolering.

Hemlassen består till mestadels av bränsleflis till olika värmeverk.

Företaget omsätter drygt 95 miljoner och har cirka 30 anställda, utspritt på transportledning, ekonomi, verkstadspersonal och chaufförer!