Bröderna Perssons Rör söker arbetsledare VVS

Bröderna Perssons Rör söker arbetsledare VVS

Bröderna Perssons Rör är ett företag med erfarenhet av VVS-branschen sedan 1932. Det som ursprungligen var ett renodlat rörföretag med rötterna i Gullspång, har med åren utvecklats till att även erbjuda tjänster inom till exempel byggservice och byggvaruförsäljning och är numera etablerade på flera orter. Våra kunder återfinns bland privatpersoner, företag såväl som offentliga verksamheter.

Företaget står inför en spännande framtid där man som arbetsledare inom VVS har stora möjligheter att få påverka och utveckla verksamheten framåt.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare inom VVS ansvarar du för planering, arbetsfördelning, arbetsledning och uppföljning av företagets VVS-montörer. Du har övergripande ansvar för arbeten inom VVS, från ordermottagning till slutfakturering, där du räknar på arbeten och offerter samt arbetar med försäljning av företagets varor och tjänster. Rollen innebär förekommande kundkontakt via telefon, mail och möten på kontoret eller ute hos kunden. Du är även delaktig i att driva, utveckla och förbättra verksamheten inom ditt område.

Din profil

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av VVS inom installation- och service av värmepumpar samt erfarenhet av VVS-installation, renovering, om- och tillbyggnationer inom främst befintliga byggnader samt industriarbeten. Har du dessutom en VVS-utbildning i grunden och tidigare erfarenhet av arbetsledning inom området är det meriterande. Du har erfarenhet av försäljning där du tidigare räknat på arbeten och lämnat offerter mot kund.

Som person är du serviceinriktad, kvalitetsmedveten och noggrann. Du är ansvarstagande och trivs med att samarbeta tätt med kollegor för att på så sätt förverkliga kundens idéer. Vidare arbetar du på ett förtroendeingivande och relationsbyggande sätt både internt och externt där du känner en yrkesstolthet och glädje över att genomföra lyckade affärer.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Gullspång
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se