Projektledare till Billerudkorsnäs

Projektledare till Billerudkorsnäs

Har du erfarenhet av projektledning och vill utvecklas i din yrkesroll? Vi söker just nu en projektledare till Billerudkorsnäs anläggning i Grums för start omgående.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Grums

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning:

Billerudkorsnäs är verksamma inom förpackningsindustrin och arbetar med hållbara material och lösningar. Som projektledare kommer du att arbeta i det pågående projektet NEXT Generation, som är Billerudkorsnäs största satsning någonsin. Uppdraget är tänkt att starta omgående och väntas pågå till juni 2019 med chans till förlängning.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Arbeta i en stödjande funktion i nära samarbete med projektledningen (du kommer inte att driva något projekt på egen hand)
  • Initiera och upprätthålla dokumentation som är av stor vikt för projektet
  • Utveckla verktyg och processer för projektet tillsammans med specialister
Kvalifikationer:

För att vara kvalificerad för rollen bör du ha lång erfarenhet som projektledare och ha god kunskap om metodik inom projektledning, främst när det gäller dokumentation. Vi vill att du lever upp till följande:
  • 8-10 års erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet och teoretisk kunskap om projektledning
  • Avancerad kunskap i Excel
  • God kunskap i MS Projekt, MS Office och MS PowerPoint
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Certifiering i PMP eller liknande är en stor fördel
Som person är det viktigt att du är positiv, framåt och har ett proaktivt förhållningssätt. Du har lätt för samarbete och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du behöver också vara noggrann, strukturerad och kunna arbeta parallellt med flera olika arbetsuppgifter samtidigt.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

För information:
Emmelie Hartzell, emmelie.hartzell@randstad.se
Mer info
Område Grums
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 23 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.