Barnmorska, vårdcentralen Grums

Barnmorska, vårdcentralen Grums

Graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning, gynekologiska cellprover föräldrautbildning och ungdomsmottagning. Vi kommer att jobba i team barnavårdscentralen med kommunens förebyggande arbete.

Kvalifikationer
Legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som social kompetens flexibilitet, god samarbetsförmåga, Du bör vara självständig då vi är en relativt liten familjecentral.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Gunilla Jonasson, enhetschef
Telefon 070-602 15 29
Område Grums
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vi startar en familjecentral i samverkan med Grums kommun i början av nästa år. Vi söker dig som är intresserad att vara med och starta upp verksamheten i nya lokaler på Sveagatan.