Ingenjör sökes till företag i framkant

Ingenjör sökes till företag i framkant

Vill du få in en fot på ett världsledande företag? Vill du bli en del av ett företag med stora utvecklingsmöjligheter? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som maskiningenjör till vårt kundföretag kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter beroende på det dagliga flödet i produktionen. En stor del av arbetet är att vid akuta stopp på maskiner vara med från start och göra rotorsaksanalyser, sätta samman en grupp med tekniker och ingenjörer och på snabbast, bästa sätt se till att maskinen är start igen. Det tillkommer en hel del dokumentation för att vid liknande fel i framtiden ha något att återkoppla mot. Det är mycket kundkontakt och en utvecklande tjänst.

Din profil

För att passa in i rollen på företaget så ser vi att du har en genomförd ingenjörsutbildning i bagaget.
Vi tittar brett på vilken profil som fungerar och ser att du läst, Maskiningenjör, Industriell ekonomi, Energi & miljö eller liknande utbildning men som lägst 3årig ingenjörsbakgrund med intresse mot maskin.
Som person ser vi att du är strukturerad, gillar variation och har en nyfikenhet som gör att du är företagsam och ser till att vara en stor del av din egen utveckling i företaget.

Skallkrav:
Ingenjörsutbildning som lägst 3årig
Behärska svenska och engelska på en god nivå
Genuint intresse för felsökning, teknik och problemlösning

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Grums
Arbetstider: 07.30-16.30

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande
Mer info
Område Grums
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi samarbetar med är en del av en stor koncern som är världsledande inom sitt gebit och som grundades på 1920-talet. idag har dem närmare 4500 anställda inom koncernen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.