Ingenjör, el/instrument, Billerud Korsnäs Gruvön

Ingenjör, el/instrument, Billerud Korsnäs Gruvön

Om tjänsten
Som ingenjör med inriktning el/instrument, på BillerudKorsnäs Gruvön i Grums, ligger tjänstens huvudfokus på samordning av el- och instrumentmontage. Du kommer att tillhöra avdelningen Anläggning/Projekt. Avdelningens ansvar är att driva Gruvöns anläggningsinvesteringar avseende brukets framtida utveckling så att en stabil och säker produktion upprätthålls.

Triggas du av att få vara en del av ett företag som kontinuerligt satsar hårt på intensiv utveckling? Vill du ha eget ansvar med stora möjligheter att på egen hand kunna styra din vardag? Trivs du med att få vara en viktig kugge och vara avdelningens expert på området? Nu har du chansen!

Här får du förmånen att samarbeta med många kompetenta kollegor, både inom den egna avdelningen och andra kollegor på bruket, men även övriga produktionsenheter inom koncernen. Ytterligare kontakter som du kommer att ha i din roll är diverse lokala entreprenörer. Du rapporterar till avdelningschefen som också är placerad i Grums.

I din roll som ingenjör, el/instrument kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Att säkerställa att nyinstallationer konstrueras och utförs på ett person- och driftsäkert sätt.
  • Att vara stöd till projektledare och konsulter gällande montage- och teknikfrågor.
  • Driva teknikutveckling tillsammans med konstruktions- och underhållspersonal.
  • Utförande av kravspecifikationer till leverantörer.
  • Genomförande av montagebesiktningar
Tjänsten som ingenjör, el/instrument är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har teoretisk utbildning inom elområdet, antingen på gymnasie- eller högskolenivå. Men för att klara jobbet här hos oss är det viktigaste att du har flera års yrkeserfarenhet på området från processindustrin, detta så att du kan säkerställa att arbetet utförs på ett korrekt sätt. Här kommer även din goda förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket väl till pass.

Gillar du att analysera och komma med förslag på lösningar? Är du en person som har lätt för att planera och organisera? Har du dessutom en naturlig fallenhet för att ge service, skapa relationer och trivs med att samarbeta? Då kan du vara den vi söker!

Viktigt för tjänsten är:
  • God kännedom om risker, standarder och installationsregler gällande elanläggningar.
  • Erfarenhet av el/industrimontage inom processindustrianläggningar
  • Teoretisk utbildning inom elområdet.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om BillerudKorsnäs, Gruvön
Här på BillerudKorsnäs erbjuder vi en utmanande, utvecklande och varierande arbetsplats. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har fokus på att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. BillerudKorsnäs är övertygade om att det är människorna som driver förändring, därför är du viktig för oss.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet gällande urval och intervjuer sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2020-04-15. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ingenjör, El, Elingenjör, Elsäkerhet, Instrument, Installation, Automation, Montagekontroll, Idrifttagning, Processindustri, BillerudKorsnäs, Gruvön, Grums, Värmland, Adecco, Rekrytering
Mer info
Kontaktperson Marianne Pettersson
Telefon 054-771 85 44
Område Grums
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.