ALLKAL behöver förstärkning inom försäljning.

ALLKAL behöver förstärkning inom försäljning.

ALLKAL som är en del av WIPAB-koncernen ligger i framkanten inom området metallrengörning med hög miljöprofil. Våra produkter säljs i huvudsak till Nord/ Västeuropa och då primärt för att rengöra nyproducerade metallkomponenter inom verkstadsindustrin.

Tjänsten som säljare:
Innebär i första hand försäljning och marknadsföring av våra samarbetspartners (Anmasi och Weber Ultrasonics) produktprogram i Sverige, och vårt egna produktprogram skall naturligtvis även vara med i "portföljen".

Stimulerande kontakter med både kunder och leverantörer.
Utbildningar på dessa produkter kommer att tillhandahållas.

Din profil:
Den vi söker är en social person med en vilja att lära sig och förstå våra samarbetspartners och vårt eget produktprogram, ha en förmåga att förstå kundens behov och process, och genom detta hitta rätt processlösning för kunden.

Du passar in att arbeta i ett litet team, vi tror också att du är strukturerad, teknikintresserad, intresse för affärer, förmåga att se möjligheter och lösningar, flexibel, möjlighet att resa samt har datorvana. Tjänsten är mycket självständig och ger stora möjligheter att utveckla och påverka företagets framtida profil.

Krav:
Körkort.
Möjlighet att resa.
Teknikintresse.
Datorvana.
Goda språkkunskaper i engelska.

Meriterande:
Goda språkkunskaper i tyska.
Högskola/universitet utbildning.
Säljerfarenhet.

Mer information om våra samarbetspartners produkter finns på www.anmasi.dk och www.weber-ultrasonics.com våra produkter finns på www.allkal.se
Mer info
Kontaktperson Mikael Strand
Telefon 0702208820
Område Grums
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.allkal.se
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)