Hoppa till innehåll
Nytida logotyp

Sjuksköterska till Thamstorp

Ansök nu
Nu söker vi på Nytida Thamstorp i Grästorp en sjuksköterska för allmän visstidsanställning (timvikariat) samt sommarvikariat v 25-33 till vårt fina team. Anmäl intresse senast 31 maj 2023.

Om Thamstorp
Thamstorp ligger i lantliga omgivningar i en anrik herrgårdsmiljö utanför Grästorp i Västra Götaland. På Thamstorp finns det 30 platser för vuxna, både kvinnor och män, för korttidsboende eller permanent boende. Våra boende har en psykiatrisk problematik och ofta samsjuklighet med olika typer av missbruk.

På Nytida Thamstorp arbetar vi i team bestående av boendestödjare och sjuksköterskor. Det centrala i arbetat med boende är Genomförandeplan som vi formulerar tillsammans med boende utifrån placerande kommuns uppdrag. Vi har en helhetssyn på individen och utgår från såväl styrkor och resurser som utmaningar och behov och fokus ligger på att skapa och upprätta hållbara rutiner i vardagen gällande mat, medicin, motion, dygnsrytm och meningsfulla aktiviteter.

Om rollen
Tillsammans med sjuksköterskekollegor har ni ansvaret för arbetet inom HSL-delen av vår verksamhet. Det betyder att du värnar om boendes fysiska och psykiska hälsa genom sedvanligt sjuksköterskearbete. Ditt perspektiv och kompetens som sjuksköterska tillför en viktig del i det teamarbete som verkar kring varje boende.

Vår målsättning är att hjälpa till att ge varje person de individuella verktyg och strategier de behöver för att leva ett meningsfullt liv.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med engagerade medarbetare, korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi har löpande kompetensutveckling.

Vårt arbete utgår alltid utifrån boendes individuella och behov och önskemål. Vi arbetar aktivt med att stödja människor till ett självständigare liv och hyser stor respekt för individens rätt till självbestämmande.

Tjänsten avser allmän visstidsanställning (timvikariat) under åter men med särskild vikt på sommaren. Som sjuksköterska tjänstgör man på vardagar.

Din erfarenhet och kunskap

Du är legitimerad sjuksköterska med kunskap om och stort intresse för personer med psykiatrisk problematik. Inte sällan finns samsjuklighet med missbruk med i klienternas sjukdomsbild. Vi ser det som meriterande om du har vidareutbildning inom psykiatri eller/och erfarenhet av dylikt arbete.


Om dig


Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har du god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar: Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder. Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss. Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Till dig från oss
  • Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt skobidrag för omsorgspersonalen.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Övrigt
Anställningsform:

Allmän visstidsanställning (timvikariat under året samt sommarvikariat v. 25-33)
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-05-31, intervjuer kommer att ske löpande så ansök redan idag.
För mer information kontakta: enhetschef Linda Ståhlgren
Mail: linda.stahlgren@nytida.se
Facklig kontakt: Vårdförbundet, Hampus Kalpakas, Mobil: 076-621 73 30, Mail: vardforbundet@ambea.se
Mer info
Kontaktperson
Nytida AB
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se nytida.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare