Administratör sökes till BoGrönt

Administratör sökes till BoGrönt

Svensk Trädgårdsfackhandel är en ekonomisk förening som arbetar med att stötta sina medlemmar centralt under varumärket BoGrönt med bland annat marknadsföring, avtal, utbildning, medlemsmöten och mässor. Nu söker vi en administratör till vårt kontor i Grästorp.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör ansvarar du för att skapa och administrera information ut till våra medlemmar genom t.ex utskick av nyhetsbrev, uppdateringar av hemsidan, skapande av content i våra sociala medier samt leverans av medlemsmaterial. Förutom vanligt förekommande kontorsarbete ansvarar du också vidare för att uppdatera växtdatabas - och skyltprogram, hantera kampanjer och beställa distribution av direktreklam samt fungera som en servicefunktion för föreningens medlemmar.

Profil

Vi söker dig som trivs i att arbeta i en bred, flexibel och serviceinriktad roll. Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete där du också haft god kontakt med kunder och leverantörer ser vi det som meriterande. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Officepaketet och framförallt Excel. Har du även goda kunskaper i Wordpress är det ett plus.

Då vi är ett litet team söker vi dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Då du ofta är företagets ansikte utåt är det också viktigt med bred social kompetens och att kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i både tal och skrift.

Ett intresse för trädgård och odling ser vi som positivt.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller monika.p.m@onepartnergroup.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Grästorp
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se