Boendestödjare natt till Thamstorp

Boendestödjare natt till Thamstorp

Nu söker vi på Thamstorp en boendestödjare till natttjänst. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2020-01-06.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
 • Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
 • Förmånsportal med rabatter och förmåner
 • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
 • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
 • Friskvårdsbidrag och skobidrag
 • Kollektivavtal
Ditt uppdrag
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra följa rutiner så att det blir meningsfullt och innehållsrikt för våra boende. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Om Thamstorp
 • Thamstorp hittar du utanför Grästorp i en herrgård med anor från1870-talet.Thamstorp erbjuder boende och stöd enligt SoL 7.1.2, SoL 7.1.3 för den som är 18 år eller äldre. Boende på Thamstorp vårdas enligt LPT, ÖPT eller LRV och kan ha psykisk funktionsnedsättning såsom personlighetsstörning, psykos eller schizofreni., Verksamhetens arbetssätt består av omvårdnad, träning samt uppföljning och utvärdering. Målet med vårt arbete är att boende på Thamstorp på sikt ska klara vardagssysslorna och få en anpassad vardagsstruktur, för att få en så bra livskvalitet som möjligt. Arbetssättet är av motiverande och stödjande karaktär och mycket vikt läggs vid att bygga upp en tillitsfull relation. Utöver omsorgspersonalen finns även sjuksköterska, läkare, kock, lokalvårdare samt en vaktmästare. På Thamstorp har vi dygnet runt bemanning.
Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
 • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
 • är ansvarskännande och har en personlig mognad
 • trivs med att jobba självständigt och stötta dina kollegor
Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2020-01-06
Tjänsten kräver körkort
För mer information kontakta: Enhetschef Linda Ståhlgren, linda.stahlgren@nytida.se eller 072 570 0737
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Område Grästorp
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se