Niso Tech AB söker medarbetare för Kundservice/teknisk support

Niso Tech AB söker medarbetare för Kundservice/teknisk support

Du som söker kommer att vara en mycket viktig del i vår verksamhet och agera som länk mellan kund/utesäljare/tillverkare med fokus på teknisk support till kunder. Du kommer också att samarbeta med en produktutvecklingsgrupp för att ta fram olika lösningar för att utveckla funktionaliteten av våra produkter.

Tjänsten omfattar 100% tillsvidare med 6 månaders provanställning. Rekrytering sker löpande.I dina arbetsuppgifter ingår:
  • Teknisk support till våra kunder
  • Samordning av frågor mellan kunder, utesäljare och leverantör
  • Kontakt med kollegor inom projektledning, konstruktion samt produktion/inköp.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är har erfarenhet eller god kännedom inom däck- och/eller fordonsbranschen - gärna entusiasm för fordon.
Prioriterad kompetens är påbyggnad/styling samt bilars uppbyggnad och konstruktion.

Din personlighet har en stark drivkraft med hög energinivå och en vilja att leverera resultat. Du är flexibel, lösningsorienterad och har förmågan att ta initiativ att driva små projekt från början till slut. Du har ett öga för att se tekniska lösningar och är bra på att förenkla dem och tänka nytt. Du är noggrann, strukturerad och ordningsam och du har förståelse för att kultur och miljö i ett tillväxtbolag kräver prestigelöst ansvarstagande och handlingskraft. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt kunskaper i kalkyleringsprogram såsom t.ex.
Excel.

Vi ser fram emot din ansökan!

Har du fler frågor angående tjänsten, kontakta:

Per Johansson 0514 65 90 92

Ditt CV och personliga brev skickar du på mail till:

Per Johansson, VD

p.j@nisotech.se
Mer info
Kontaktperson Per Johansson
Telefon 0514 65 90 80
Email Mejla Per Johansson
Område Grästorp
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare, Reservdelsman, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Niso Tech AB som arbetsgivare

Niso Tech AB erbjuder en spännande arbetsplats med både varierande och utmanande arbetsuppgifter. Vi är i nuläget 13 anställda, alla med olika spetskompetenser men med överskridande arbetsområden.
Samarbete och kommunikation under arbetsvardagen är A och O. Som arbetsplats erbjuder vi ett stimulerande arbete med möjlighet till utveckling och utbildning. Vi erbjuder förmåner så som en gemensam fikarast på förmiddagen, gratis kaffe och the samt generöst friskvårdsbidrag.

Niso Tech AB som företag

Niso Tech AB distribuerar fordon- och däckrelaterade produkter globalt – både genom E-handel och via en fysisk säljorganisation.
Företaget tillverkar, förädlar och marknadsför en rad kända produkter och varumärken. I dagsläget står Niso Tech AB inför en tillväxtfas där vi behöver komplettera verksamheten med fler spetskompetenser som är i enlighet med tillväxtplanen. Det finns för närvarande två produktgrupper i företaget – däckrelaterade förbrukningsartiklar till alla typer av däck och påbyggnad/styling/extraljus för bilar.

Våra produkter hittas på
våra webbshopar www.safetyseal.se, www.vool.se, www.maxigrip.se