Key Account Manager sökes till Niso Tech AB

Key Account Manager sökes till Niso Tech AB

Koncernbolaget Niso Tech AB är ett familjeföretag inom den fordonstekniska branschen med kända varumärken som Safety Seal, Vool och Maxigrip i huset. De levererar fordonstekniska produkter till ett flertal olika branscher men främst inom fordons - verkstads- och transportbranschen. Bolaget har 21 anställda och anläggningar i Grästorp, Vilnius i Litauen och Essen i Tyskland.

Arbetsuppgifter

I rollen som Key Account Manager kommer du att arbeta med produkter inom varumärket Vool som i dagsläget främst vänder sig till kunder i Sverige och Norden. Du kommer genom att vara ute på marknaden att aktivt arbeta med att hitta och knyta avtal med nya kunder i form av återförsäljare och bilhandlare och utveckla företagets B2B-försäljning. Vidare kommer du också att arbeta med att leda projekt för att driva på utvecklingen av specifika produktsegment.

Tjänsten innebär resor både inom och utanför Sverige. Placeringsort för rollen kan diskuteras.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning inom fordonstekniska produkter. Du har som lägst en gymnasieutbildning i grunden och har du tillskansat dig kunskap genom säljutbildningar ses det som meriterande. Du har ett högt tekniskt intresse samtidigt som du brinner för att skapa relationer, göra affärer och att driva försäljningsprocessen framåt. Som person är du en positiv, målinriktad lagspelare som vill uppnå resultat.

Då tjänsten innebär mycket resor så är B-körkort ett krav, C-kort ses dock som meriterande. Du har goda IT-kunskaper och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller monika.p.m@onepartnergroup.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Grästorp
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se