Projektledare/Anbudsansvarig till Linjemontage i Helsingborg/Malmö

Projektledare/Anbudsansvarig till Linjemontage i Helsingborg/Malmö

Projektledare/Anbudsansvarig sökes till Linjemontage i Malmö eller Helsingborg

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och bygga upp Linjemontages nya kontor i Skåne? Trivs du i en miljö där det händer mycket och där det krävs flexibilitet och en förmåga att fatta beslut? Har du erfarenhet av projektledning samt ett stort kontaktnät? Då ska du söka denna tjänst idag!

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar både rollen som projektledare och anbudsansvarig, tyngdpunkten mellan rollerna varierar beroende på behovet men också beroende på din bakgrund. Som Projektledare har du tekniskt såväl som ekonomiskt ansvar för de leveransprojekt du driver. Du är ansvarig för projektsamordning, styrning, planering, inköp och rapportering i den omfattning som krävs för att säkerställa projektens genomförande vad gäller såväl kvalitet, tid som ekonomi. Du har också arbetsmiljöansvaret och agerar normalt som BAS-P i våra projekt. Som anbudsansvarig driver och ansvarar du för kund- och leverantörskontakter samt kalkylering och anbudsinlämning. Du har ansvar för att våra anbud är konkurrenskraftiga och att kunden väljer oss utifrån det mest fördelaktiga anbudet.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Linjemontage söker dig som har några års erfarenhet av projektledning samt relevant högskoleutbildning eller lång erfarenhet i branschen som bedöms likvärdig. Som person är du ansvarstagande och resultatinriktad samt ser det som en självklarhet att arbeta strukturerat, lösningsorienterat och kvalitetsmedvetet. Du har en god kommunikationsförmåga och en fallenhet för att skapa goda relationer med kunder vilket har medfört att du idag besitter ett stort kontaktnät. Vidare är du drivande och handlingskraftig i ditt sätt att arbeta.

Om tjänsten

Tjänsten som Projektledare/Anbudsansvarig är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Linjemontage. Linjemontage arbetar över hela Sverige och har kontor på flera orter och det har nu blivit dags att etablera kontor i Skåne. Ta chansen att få vara med på en tillväxtresa där du har en nyckelroll i den framtida utvecklingen. Arbetet kräver att du har B-körkort och att du har möjlighet att resa i tjänsten under veckorna vid behov. Förmånsbil ingår i tjänsten.

Övrigt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Grästorp
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 juni 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Linjemontage Kraftanläggningar arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad men våra kunder finns i huvudsak i Sverige. Vi levererar transformatorstationer till kraftbolag och nätbolag med spänningar upp till 400 kV. Projekten är normalt totalentreprenader där vi ansvarar för konstruktion, mark, bygg, montage samt idrifttagning till färdig anläggning. Vi jobbar tätt tillsammans i projekten och vi arbetar normalt med egna resurser inom alla funktionsområden.