Dataväxt behöver fler webbutvecklare

Dataväxt behöver fler webbutvecklare

Är du webbutvecklare? Trivs du bäst i team och kan jobba i .NET, C#, MSSQL, HTML5, Angular och Azure?

Hos oss får du grotta ner dig i big data, machinelearning och visualisering. Vi jobbar i ett tight team och finns med i hela utvecklingsarbetet, från idé till färdig produkt.

Din närmsta chef är Viktor Ahlberg, en tydlig och strukturerad tvåbarnspappa som kan koda bort alla tänkbara vardagsproblem. Han leder det agila arbetet och ser till att du och dina fyra kollegor får den guidning och återkoppling som behövs.

Är du trött på att köa på perrongen, trängas på bussen eller stressa till förskolan? Hos oss finns inga hållplatser! I gengäld bjuder vi på en hemtrevlig arbetsplats med friska lunchpromenader och vyer över ett böljande odlingslandskap.

Vare sig du söker till vårt huvudkontor utanför Grästorp i Västergötland eller till vårt östgötakontor på Vreta Kluster utanför Linköping, får du ett kontor i inspirerande landsbygdsmiljö där du är omgiven av bördig åkermark, traktorer och engagerade kollegor.

Placering: Vårt huvudkontor på Hedåkers Säteri utanför Grästorp eller vårt östgötakontor på Vreta Kluster utanför Linköping
Anställning: Heltid Tillsvidare
Tillträde: Vi tillsätter löpande så hör av dig redan idag.

Söka tjänsten eller ställa frågor?

Hör av dig till Viktor Ahlberg:
0514-650 219
va@datavaxt.se
Mer info
Område Grästorp
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.datavaxt.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dataväxt är marknadsledande i Sverige inom högteknologiska lösningar för precisionsodling och marknadsför bl.a. digitala tjänster för växtodling och GNSS-teknik för jordbruksmaskiner. Läs mer om hela produktsortimentet på datavaxt.se. Företaget består av 40 medarbetare och har verksamhet i bl.a. Sverige, Norge och Finland.