Teamledare Marknad och produktutveckling

Teamledare Marknad och produktutveckling

Vi behöver en teamledare till gruppen Marknad och produktutveckling! Har du jobbat med affärsutveckling, som managementkonsult eller haft en liknande roll? Kom till oss och hjälp oss ta fram effektiva verktyg för framtidens matproduktion. Hos oss blir du teamets stöttepelare och får jobba långsiktigt med projektledning, förvaltning och vidareutveckling.

Jobbet

Ditt jobb blir att leda och skapa beslutsunderlag för våra utvecklingsprojekt och samtidigt skapa de bästa förutsättningarna för gruppens verksamhet.

Framför allt är du gruppens ständiga bollplank och kan coacha och guida gruppmedlemmarna så att både de och verksamheten utvecklas. Du leder gruppen genom att peka ut riktningen och hjälpa medlemmarna att prioritera affärer. Du gör detta med företagets strategiska mål i ryggen, men även genom din egen känsla för affärsutveckling.

Gruppen

Gruppen består av 6 engagerade individer som tillsammans ansvarar för bl.a. Dataväxt egenutvecklade produkter, försäljning av egenutvecklade produkter, marknadsföring, kommunikation och kundupplevelse. Gruppen är en välkomponerad mix av starka individer som alla enas i kärleken till landsbygden.

Ledning

Du kommer att vara en del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till vår VD, Fredrik Djupmarker. Även han är rotad i landsbygden och expert på att kombinera familjelivets logistik med effektiv företagsledning.

Företaget

Våra kunder har världens viktigaste jobb – att odla mat. På Dataväxt utvecklar vi digitala verktyg som gör det enklare för dem att möta framtidens utmaningar. Sammanhållningen mellan våra 40 medarbetare är stark, vi har högt i tak och en uppskattad familjär känsla.

Din kompetens
  • Minst fem års erfarenhet av ledarskap eller projektledning
  • Relevant högskoleutbildning
  • Gedigen erfarenhet av: Faktabaserad strategiutveckling, arbete på ledningsnivå, affärsutveckling
  • Du är bekväm i digitala miljöer
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Vill du söka tjänsten?

Vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person, så vänta inte för länge... Genom att klicka på knappen nedan kommer du vidare för att svara på frågor och dela med dig av ditt CV och personliga brev.
Mer info
Område Grästorp
Yrkesroll Organisation & ledning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://datavaxt.com/sv/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Datavaxt AB ar ett oberoende teknik- och kunskapsbaserat precisionsodlingsforetag med rotterna i det svenska jordbruket. Foretaget startade 1996 med utveckling av programvaror for lantbruket som huvudverksamhet. Datavaxt bestar idag av 30 medarbetare och kontor i Skaraborg, Ostergotland och Skane, med verksamhet i bade Sverige och Norge. Datavaxt ar marknadsledande i Sverige inom hogteknologiska losningar for precisionsodling och marknadsfor bl.a. Trimble Agricultures markesoberoende GPS/GNSS-losningar samt programvaror for dokumentation och sparbarhet. Las mer om hela produktsortimentet pa datavaxt.se