Vikarie inom grundskolans senare år

Vikarie inom grundskolans senare år

Dina arbetsuppgifter

Som vikarie inom grundskolans senare år har du möjlighet att arbeta på en eller flera skolor som behöver personal. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag, och längden på ett uppdrag kan skilja sig åt - allt från enskilda dagar och upp till en termin eller ett läsår. Vilket uppdrag som kan bli aktuellt för dig avgörs av din erfarenhet och din kompetens.

I ditt arbete kommer du vara en förebild för barn och ungdomar i din omgivning och också ansvara för att barnen känner sig trygga. En utmaning som kan vara tuff ibland, men garanterat rolig och utvecklande! I dina uppdrag kommer du att hålla i klassrumsundervisning för elever från åk 4 till och med åk 9, planering och liknande finns att tillgå.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i grupper med barn och ungdomar. Har du tidigare vikarierat inom grundskolan är det meriterande. Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning som ger dig den ämneskunskap du behöver för att kunna undervisa i något eller flera ämnen på högstadienivå. Ange gärna vilka ämnen du känner dig trygg att undervisa inom i din ansökan. Du kanske är lärarstudent och vill ha ditt första extrajobb? Eller så är du nyfiken på skolans värld och har erfarenhet från exempelvis annan ungdomsverksamhet. Som lärarvikarie i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Som konsult hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som själv har sin bakgrund inom skolans värld.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef Elin Sanfridsson på tfn: 073-351 27 68

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Grästorp
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering